bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

3x Stressvrij je bruiloft plannen met Bulbby

Wedding journal

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Na het aanzoek kan het plannen van de bruiloft en we begrijpen hoe stressvol dat kan zijn. Want je bruiloft plannen, dat is natuurlijk wel super belangrijk! De perfecte locatie vinden, besluiten wat er op het menu staat en niet te vergeten; jouw ideale trouwjurk vinden! Wij geven je graag een duwtje in de goede richting en geven je 3 tips om goed te beginnen met het plannen van jullie bruiloft, zodat je niks vergeet en stressvrij van de voorbereidingen kan genieten!

Lees trouwblogs & tijdschriften

Lees trouwblogs en tijdschriften, hier kan je heel veel inspiratie op doen voor jullie grote dag! Knip al jouw favoriete ideeën uit de tijdschriften en maak er een mooi moodboard van. Dit is niet alleen handig om alle inspiratie op 1 plek te hebben, maar creatief bezig zijn helpt ook nog eens tegen de stress! Win-win dus. Leuke en handige trouwblogs om te lezen zijn Girls of Honour en de blog van The Perfect Wedding.

Gebruik een wedding journal

Wanneer je genoeg inspiratie voor jullie bruiloft hebt opgedaan, is het tijd om al je ideeën overzichtelijk op te schrijven. Gebruik daarvoor deze mooie wedding journal! In deze wedding journal vind je heel veel lijstjes die je nodig hebt bij het plannen van je bruiloft. Zo kan je hier je gastenlijst opschrijven, vind je hier een money checklist in en in de handige tijdsplanning kan je precies bijhouden wat er wanneer moet gebeuren! Ideaal om alles netjes op een rijtje te krijgen.

Bezoek trouwbeurzen

Op trouwbeurzen kan je alvast kennis maken met veel leuke wedding professionals, die jullie wellicht kunnen inhuren voor jullie bruiloft! Denk aan: wedding planners & stylisten, cateraars, fotografen, grafisch designers voor jullie uitnodigingen en nog veel meer! Zo’n dagje op een trouwbeurs is natuurlijk ideaal om even te ontspannen en te ontdekken bij welke wedding professional jullie een goed gevoel krijgen. De meeste trouwbeurzen in 2018 helaas al geweest, maar houdt zeker de beurzen Love & Marriage beurs en Engaged in de gaten voor 2019! (Beide hebben trouwens ook hele leuke, inspirerende trouwblogs!)

Wat zijn jouw top tips om je bruiloft stressvrij te plannen?

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.