bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

5X DE LEUKSTE ZOMERSHIRTS

Een T-shirt is een kledingstuk dat eigenlijk altijd goed is tijdens het warme weer. Het is echt een onmisbaar item in je kledingkast en daarom gaan wij er vandaag meer over vertellen in deze blogpost. We gaan het namelijk hebben over de 5 leukste zomershirts voor dames, heren en kinderen uit ons assortiment. Natuurlijk zijn onze T-shirts niet zomaar T-shirts; je kan ze bedrukken met een zelf bedachte tekst en de opdruk kan je ook zelf bepalen. 

Dames zomershirts

Voor de dames zijn er verschillende leuke prints beschikbaar. De twee voorbeelden hieronder waarop het kroontje en de takjes met blaadjes worden afgebeeld zijn vooral leuk voor de zomer. Je kunt bijvoorbeeld ook voor de tekst ‘Miss sunshine’ gaan, wat erg zomers is. Alles is mogelijk! Natuurlijk kun je er ook nog je eigen naam of die van een groep vriendinnen op laten bedrukken. Super leuk als je met een groep vriendinnen op vakantie gaat!

t-shirt-dames-met-eigen-tekst
t-shirt-dames-met-gepersonaliseerd

Heren zomershirts

Ook voor de heren hebben we leuke zomerse T-shirts in ons assortiment! Een echte favoriet is het T-shirt waarbij je met de opdruk een borstzakje met walvissen creëert. Maar ook het T-shirt waar je een leuke tekst of quote op kunt laten bedrukken, is ontzettend leuk voor de zomer. De tekst ‘Feel free and be free’ past perfect bij het gevoel wat de zomer je geeft!

Kind zomershirts

We mogen natuurlijk maar vijf T-shirts uitlichten omdat we in deze blogpost de 5 leukste zomershirts bespreken. Maar wat was het lastig want we hebben ontzettend veel leuke opdrukken voor kinderen. Toch is de opdruk ‘little adventurer’ de winnaar geworden omdat deze opdruk bij iedereen populair is. Laat de naam van je kind op het T-shirt bedrukken en dan is jouw kleine koter helemaal klaar voor de zomer!

t-shirt-heren-product-whale-freedom-wit
t-shirt-heren-met-eigen-tekst-of-quote
t-shirt-kind-meisje-met-naam
In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.