bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Babykleding met eigen naam

Babykleding met eigen naam

Krijg jij binnenkort een kleintje of heb jij een kraambezoek op de planning staan? Bulbby heeft hiervoor de leukste en meest originele babykleding met eigen naam in het assortiment! Bij Bulbby kan je namelijk alle babykleding met de naam van het kindje laten bedrukken. Ook kan je natuurlijk kiezen voor een andere tekst naar keuze. Naast het feit dat er een naam of tekst op de kleding bedrukt kan worden, kan je er ook nog een leuke opdruk bij uitzoeken. En daarbij bepaal je de kleuren van de opdruk helemaal zelf! Zo wordt het een super origineel kraamcadeau of kledingstuk voor je eigen baby.

Bulbby heeft veel babykleding in het assortiment dus hierbij een aantal kledingstukken die het altijd goed doen;

Tips

Elke baby kan wel een rompertje gebruiken. En daarbij staat een rompertje natuurlijk ook erg schattig. Het rompertje is beschikbaar in zeven verschillende kleuren. Naast het reguliere rompertje, heeft Bulbby ook een zwarte limited edition variant in het assortiment. Het rompertje heeft korte pijpen en mouwen. Ben je op zoek naar een warmer kledingstuk? Overweeg dan eens het babypakje of de geweldige baby onesie.

LÄTZCHEN

Voor het kraambezoek doet een lief slabbetje het ook altijd goed. Hoe leuk is het als de baby een eigen slabbetje met naam kan dragen bij zijn of haar eerste hapjes eten. Verder heeft Bulbby ook gewoon t-shirts met lange en korte mouwen in het assortiment voor de kleintjes. Genoeg keuze dus!

Neem snel een kijkje in de webshop voor alle babykleding met naam en maak je eigen kleine of je nieuwe nichtje, neefje, buurjongetje, oppaskindje of peetkindje blij met een eigen kledingstuk.

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.