bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Laat nu een babymutsje met naam bedrukken van je baby. Wij verkopen leuke babymutsjes voor de newborn baby’s. Deze schattige babymutsjes ontwerp je helemaal zelf met een naam of tekst en printje naar keuze. Het is het allerleukste babycadeau voor een geboorte, kraamfeest of babyshower. Maar ze zijn ook super leuk om aanstaande opa’s en oma’s te verrassen met het blijde nieuws dat er een baby op komst is.

Het baby mutsje, voor zowel jongens als meisjes, heeft een brede omgeslagen zoom en beschermt het hoofdje tegen de kou. Combineer met de andere babykleding uit de Bulbby serie zoals onze slabbetjes, rompertjes, babypakjes etc.  Tip! Dit mutsje met naam is leuk voor de allereerste babyfoto van je kleintje!

babymutsjemetnaam
babymutsjemetnaam blauw
babymutsjemetnaam roze

Babymutsje met naam in verschillende kleuren

Dankzij het zachte fijne 100% katoen zijn onze mutsjes erg comfortabel en van een goede kwaliteit. Het baby mutsje is gemaakt van een elastische katoenen stof waardoor het een goede pasvorm heeft. Verkrijgbaar in lieve kleurtjes als roze, marine, mint, zachtgrijs, en wit. De printjes op deze babymutsjes zijn door onze eigen designers ontworpen. Elk seizoen komen hier weer nieuwe hippe prints bij dus blijf ons volgen!

Newborns

Wij verkopen deze mutsjes in twee maten. Maat S is voor de newborns (0-3 maanden) en maat M is geschikt voor de baby vanaf 3 maanden tot 6 maanden oud.  Zelf een babymuts ontwerpen is heel gemakkelijk. Je voegt alleen jouw naam of tekst naar keuze toe aan een van de vrolijke hippe designs. Daarna gaan wij voor je aan de slag en drukken jouw product haarscherp en in de mooiste kleuren op het mutsje. Je product wordt mooi ingepakt en binnen 3 werkdagen heb je het in huis! Sneller nodig? Geen probleem, kies dan voor een spoedbestelling en dan versturen we het pakketje binnen 1 dag. Maak nu jouw babymutsje!

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.