bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Back to school tips!

B115

Augustus vliegt voorbij; eind deze week zijn de schoolvakanties in de regio Zuid alweer voorbij! Dat betekent dat de back to school periode echt is in gegaan. Het is dus de hoogste tijd om alle spulletjes weer in te slaan. In deze blog vind je een aantal back to school tips voor het nieuwe schooljaar. Lees ze snel!

1. Wekker zetten

Ja, de eerste tip is eigenlijk de meest belangrijke: vergeet je wekker niet te zetten! Het uitslapen in de vakantie is natuurlijk heerlijk; maar wanneer je weer back to school gaat, moet je op tijd je bed uit. Op de meeste telefoons is het mogelijk om een alarm in te plannen voor verschillende dagen. Dus: zet meteen vast je wekker voor wanneer je weer terug naar school gaat!

2. Etui vullen

Niets is lekkerder dan het nieuwe schooljaar beginnen met nieuwe pennen en potloden. Natuurlijk neem je die mee in je nieuwe etui! In de etuis van Bulbby passen heel veel spulletjes; en de etui blijft nog rechtop staan ook. Ideaal wanneer je de etui op je bureau of tafeltje hebt staan. Zeker een belangrijke tip tussen de back to school tips.

Etui-Scribble-heart
Etui-All-eyes

3. Banden oppompen

De meeste kinderen gaan naar school op hun eigen fiets. Zorg er daarom voor dat je fiets helemaal ready is om je weer naar school te brengen! Pomp je banden op (of laat dit even doen), zorg voor goede verlichting en je bent klaar om op de fiets naar school te gaan!

4. Rooster in agenda

Zonder schoolagenda is het schooljaar lastig te plannen. Bestel daarom een schoolagenda 2018/2019, en schrijf hier vast je rooster in. Zo weet je precies hoe laat je waar moet zijn. Tip: schrijf ook vast je eigen gegevens voorin de agenda. Mocht je de agenda ooit kwijt raken, dan weet de vinder jou gemakkelijk te vinden!

5. Last but not least: je tas!

Zeker één van de belangrijkste back to school tips: zorg ervoor dat je een leuke nieuwe schooltas hebt! Schooltassen zijn er in alle soorten en maten. Bij Bulbby hebben we ook heel veel verschillende tassen beschikbaar, zoals reporterbags en rugtassen in allerlei soorten en maten. Kijk maar eens bij onze schooltassen voor een overzichtje van al onze tassen!

B121

Back to school tips: de belangrijkste

Tot slot de belangrijkste back to school tip: zorg ervoor dat je goed uitgerust begint aan het nieuwe jaar! Je hebt nog heel even de tijd 😉 En tot slot: volg onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van al onze back to school acties!

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.