bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!
Gepersonaliseerde producten met eigen tekst en logo

Bedrukte kinderkleding

Het bedrukken van kinderkleding is iets waar Bulbby veel ervaring in heeft. Onze eigen ontwerpers maken designs speciaal voor onze klanten. Het samenstellen van bedrukte kinderkleding gaat eenvoudig via onze website. Door middel van een simpel stappenplan maak je van een eenvoudig T-shirt, sweater, polo, rompertje of jurkje een heel persoonlijk kledingstuk. Het bedrukken van kinderkleding begint bij de keuze voor een kledingstuk. Vervolgens wordt er een leuk logo uitgezocht en een kleurencombinatie die goed bij het kind past. Tot slot voeg je de naam toe. In de ontwerptool zie je direct het eindresultaat. Wanneer dit geheel naar tevredenheid is, kun je het kledingstuk direct bestellen en ook online, veilig betalen. De derde werkdag na ontvangst van betaling, sturen wij het naar je toe.

Jongetje met kinderkleding met naam, een rode sweater met eigen tekst en rugzak met eigen naam

Hierboven zie je een voorbeeld van onze gave sweaters voor de kids met naam erop.

Bedrukte kinderkleding als cadeau

Een origineel cadeau is altijd welkom, op verjaardagen, op kraamvisite en met de feestdagen. Met het bedrukken van kinderkleding kies je voor een persoonlijk cadeau. Een cadeau dat vaak bewaard wordt, ook nadat het kind eruit is gegroeid. De kleding van Bulbby is gemaakt van zacht katoen en van goede kwaliteit. Het draagt prettig en als je het binnenstebuiten wast blijft de print mooi. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, ook voor cadeaus voor volwassenen, kijk dan snel verder op deze website.

Jongetje met blauwe sweater met naam en een rode voetbaltas met eigen naam

Deze stoere sweaters voor kids ontwerp je hier!

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.