bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!
gepersonaliseerde producten met eigen tekst en logo

BEDRUKTE T-SHIRTS

Bij Bulbby maak je eenvoudig bedrukte T-shirts. In onze online ontwerptool, creëer je in een paar simpele stappen een heel persoonlijk kledingstuk. Je begint met het selecteren van een shirt. Wil je een basic t-shirt met korte of lange mouwen, een polo of toch liever iets anders? Bij Bulbby hebben we veel verschillende soorten bedrukte shirts. Sommige modellen zijn unisex, maar andere modellen zijn speciaal voor jongens of meisjes. Na het kiezen van het t-shirt kies je een passende print en een kleurencombinatie die je aanspreekt. Je maakt het helemaal af met het toevoegen van de naam. Na bestelling en betaling laten wij direct de bedrukte T-shirts maken. We sturen het binnen drie werkdagen na ontvangst van betaling naar je toe.

T-shirt mini babybroekje

Bedrukte t-shirts als cadeau

Alle producten die wij bieden zijn zeer geschikt om cadeau te geven. We hebben leuke kledingstukken voor kinderen, baby’s tieners en volwassenen. Bedrukte t-shirts met naam vallen vaak erg in de smaak, zeker voor de allerkleinsten! Kinderen vinden het leuk om rond te lopen met zo’n persoonlijk shirt.

Wil je ook een eigen bedrukt t-shirt met naam ontwerpen? Neem dan eens een kijkje bij onze babykleding en kinderkleding. Hier staat vast iets leuks voor je tussen!

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.