bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!
GEPERSONALISEERDE PRODUCTEN MET EIGEN TEKST EN LOGO

Betaalmogelijkheden binnen Nederland

Bulbby biedt verschillende mogelijkheden om te betalen die afgehandeld worden door een onafhankelijke specialist: DocData Payments.

Betalen met een overboeking
Het is mogelijk om een overboeking te doen. Hierbij geef je opdracht tot het overboeken van het geld van jouw rekening naar die van ons. Dit kan via telebankieren of door het invullen van een overboekingsformulier en dat te versturen naar je bank. Houd rekening met een langere doorlooptijd.

Betalen met iDEAL
Betalingen met iDEAL worden direct afgeschreven van je rekening. De meeste banken in Nederland zijn aangesloten bij iDEAL, het is dan ook de meest gebruikte betaalmethode.

Betalen met een creditcard
Je kunt ook betalen met een creditcard zoals Mastercard, VISA of American Express. Betaling met een creditcard is een makkelijke, veilige en snelle methode. Je vult je creditcardnummer en vervaldatum in, de gegevens worden direct online naar de creditcard-maatschappij gestuurd. Deze maatschappij autoriseert de transactie en stuurt de autorisatie-gegevens terug. Als de transactie is geautoriseerd krijgt Bulbby je order binnen. Als de transactie niet is geautoriseerd, word je op de hoogte gesteld. Betalen met je creditcard gaat veilig en snel!

Betalen met acceptgiro
Bij Bulbby kan je ook kiezen voor een betaling achteraf d.m.v. een acceptgiro. Deze acceptgiro wordt per mail verstuurd en moet binnen 14 werkdagen worden betaald. Deze betalingsmogelijkheid wordt uitgevoerd door Klarna en kost €1,95.

Betalen met Paypal
Wanneer je kiest om af te rekenen met Paypal, word je tijdens het afrekenen direct doorgestuurd naar de Paypal website. Ben je nieuw bij Paypal? Dan kun je je aanmelden als gast of een Paypal rekening openen en de betaling bevestigen. Als je al een account bij Paypal hebt, dan kun je inloggen met je gebruikersnaam en de betaling bevestigen. Een betaling met Paypal kost €0,50 cent.

Betaalmogelijkheden voor bedrijven

Het is voor bedrijven mogelijk om op factuur te betalen. Ben je hierin geïnteresseerd? Neem dan contact op met onze Klantenservice, zij maken dan een bedrijfsaccount voor je aan.

Betaalmogelijkheden in het buitenland

Bulbby (Docdata Payments) ondersteunt lokale overboekingen wereldwijd. Deze optie verschijnt als je bij het betaaloverzicht het land aanklikt waar je betaalt. Creditcards (Mastercard, VISA, Amex) kunnen ook worden gebruikt.

Veelgestelde vraag

Onze Klantenservice krijgt vaak vragen over betalingen. Soms ontvangen onze klanten een betalingsherinnering van DocData, terwijl ze al wel hebben betaald. Meestal gaat de e-mail dan om eerdere order die nog niet is afgerond. Krijg je een mail van DocData? Controleer dan het ordernummer met het ordernummer in de orderbevestiging op je e-mail.

Heb je nog vragen? Mail gerust naar info@bulbby.com of bel ons: 0346-211723. We helpen je graag waar we kunnen.

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.