bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Bijzondere kindernamen!

Bijzondere kindernamen!

Ben jij in verwachting van je kindje en nog op zoek naar bijzondere kindernamen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In onze webshop kunnen onze klanten al onze producten personaliseren. Zij bepalen zelf welke naam er op het product komt te staan. Daarom zijn we bij Bulbby altijd op hoogte van de hipste en meest bijzondere kindernamen.

De meest gekozen namen

Als namen populair worden, dan zien we dat bij Bulbby al snel. Er worden bij ons namelijk veel kraamcadeautjes met naam besteld. We zien daarom altijd direct welke namen er ‘in’ zijn. In 2017 waren de 3 meest populaire jongensnamen: Noah, Sem en Lucas. Deze namen hebben we bij Bulbby vaak voorbij zien komen. De 3 meest populaire meisjesnamen waren Emma, Tess en Sophie. Ook deze drie namen zijn vaak bij ons besteld.

B52

Bijzondere kindernamen

Je hoeft maar een dagje mee te lopen in onze productie, om te zien dat we heel bijzondere namen verwerkt krijgen. Ben je benieuwd naar de meest bijzondere namen van de afgelopen maand? Speciaal voor jullie hebben we een top 10 gemaakt met bijzondere namen.

Bijzondere meisjesnamen

1. Neva
2. Nida
3. Azra Mira
4. Shari
5. Rosie
6. Marelie
7. Linne
8. Irmgard
9. Cato
10. Elin

Bijzondere jongensnamen

1. Bink
2. Jez
3. Noan
4. Ward
5. Viggo
6. Scout
7. Aram
8. Noan
9. Fons
10. Jop

Kraamcadeautjes

Wanneer ouders kiezen voor een bijzondere naam, dan is het natuurlijk extra leuk om een gepersonaliseerd cadeautje te krijgen. Zo zijn veel bestelde kraamcadeautjes bij ons bijvoorbeeld rugzakjes, of rompertjes met naam. Andere superleuke cadeautjes zijn onze opbergzakken, die we hebben in verschillende maten. Vooral ons middelste maatje is heel erg leuk om cadeau te geven als speelgoedmand.

Op zoek naar bijzondere namen...

Bij Bulbby vinden we het altijd super leuk om bijzondere namen tegen te komen. Heb jij je kindje een aparte naam gegeven? Laat het ons weten en misschien kiezen we de naam van je kindje wel als naam van de maand! We schrijven dan een leuk stukje over de bijzondere naam en je ontvangt een mooi cadeau met de naam van je kindje. Laat een reactie achter via de blog, Facebook of marketing@bulbby.com.

INSTA-Flat_lay_bijzondere_naam
In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.