bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!
GEPERSONALISEERDE PRODUCTEN MET EIGEN TEKST EN LOGO

Boekjes met naam

Bij Bulbby werken we met verschillende originele naamlogo’s, gemaakt door onze eigen designers. Wij bieden allerlei producten en cadeaus, voor baby’s, kinderen, maar ook voor volwassenen. Alle artikelen kunnen helemaal naar smaak worden aangepast met een kleurencombinatie en naamlogo. Je kunt bij Bulbby ook verschillende boekjes met naam bestellen. Deze zijn erg stevig en van hoge kwaliteit.

Vriendenboekjes met naam

De vriendenboekjes van Bulbby zijn uitgevoerd in stevig linnen en verkrijgbaar in verschillende kleuren. De vriendenboekjes met naam worden voorzien van een uniek logo, zodat ze heel persoonlijk worden. Zij hebben een voorbedrukte inhoud met een originele tekst en plaats voor een foto en/of tekening. Zo zul je je vriendjes en klasgenoten nooit meer vergeten! Ook erg leuk om cadeau te geven. Neem snel een kijkje bij onze boekjes!

schrijfboekje-
agenda_metopdruk

Schrijf- en crècheboekjes

Naast de vriendenboekjes hebben we ook notitieboekjes of crècheboekjes in ons ‘boekjes met naam’-assortiment. De crècheboekjes zijn ook weer van hoge kwaliteit en hebben een linnen kaft. Aan één zijde zijn de boekjes gelinieerd en aan de andere zijde blanco, zodat daar plaats is voor foto’s en/of tekeningetjes. Door deze indeling zijn de crècheboekjes ook zeer geschikt als receptenboekje, oppasboekje, notitieboekje of dagboek. Multifunctioneel dus! De omslag is los waardoor je bij een vol notitieboekje alleen de inhoud opnieuw hoeft aan te schaffen. Super toch?

Nog meer nieuwe boekjes!

Sinds 2017 werken we samen met A journal. Via onze webshop kun je door hun uitgebrachte agenda’s, reis journals, gewone journals en wedding journals laten bedrukken. Ook kun je bij ons zelf het ontwerp van een notitieboekje samenstellen!

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.