bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Broodtrommel net naam en afbeelding ontwerpen

Als je zoon of dochter af en toe moet overblijven, dan is het belangrijk dat ze een mooie broodtrommel hebben. In die broodtrommel kunnen ze al hun lekkers voor tussen de middag meenemen. Broodtrommels zijn er in alle soorten en maten. Maar hoe leuk is het, om er één te bestellen met de naam van je zoon of dochter? Bij Bulbby kan je een broodtrommel met naam en afbeelding ontwerpen. We hebben veel verschillende kleuren en ontwerpen. Kijk hier maar eens!

Afbeeldingen op de broodtrommels

Onze designers hebben een groot aantal naamlogo’s ontworpen, zodat er voor ieder kind een leuke afbeelding beschikbaar is. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit watermeloenen, een paardje, een grote ster of misschien wel een grote schoolbus. Je kunt bij ons kiezen uit wel meer dan 30 plaatjes!

3-broodtrommel-product
BROTDOSE

Broodtrommel met naam ontwerpen

Na het kiezen van een leuke afbeelding, is het tijd om de tekst op de broodtrommel aan te passen. Je kunt zo super makkelijk de naam van je kind laten bedrukken op een broodtrommel! Na ontvangst van betaling verzenden we je order uiterlijk de derde werkdag. Daarom heb je je bestelling altijd lekker snel in huis. Tip: ook leuk om te geven als cadeautje!

€ 16.99
Broodtrommel met naam

Op zoek naar een leuke lunchbox of broodtrommel met eigen naam? Ontwerp hier je eigen broodtrommel met naam of tekst! Ideaal om mee te nemen naar school of naar het werk. Zo maak je van iedere lunch een bijzonder moment!  

Leuke broodtrommel voor naar school

Onze broodtrommel is goed te gebruiken voor de boterhammetjes, fruit, noten en om een lekkere zoetigheid in mee te nemen. De schoolpauzes worden een groot feest met deze leuke broodtrommeltjes. En leuk met deze bijpassende persoonlijke bidon voor onderweg of tijdens de lunch!

Broodtrommel bedrukken met naam

Geniet nog meer van je broodje met je eigen gepersonaliseerde broodtrommel met naam van Bulbby. Je kunt een eigen tekst en opdruk op de broodtrommel laten bedrukken. De opdruk naar keuze wordt op de bovenzijde van de broodtrommel bedrukt. De broodtrommel met naam zelf is van hard kunststof materiaal en de opdruk wordt op een aluminium plaat bedrukt. De bak is vaatwasserbestendig maar de deksel dient met voorkeur met de hand afgewassen te worden. Hierdoor blijven de kleuren het allermooiste. 

Broodtrommel kopen

De broodtrommel met naam is een erg leuk cadeautje om aan je kind te geven voor zijn of haar eerste schooldag. Doordat de naam op de broodtrommel bedrukt staat, raak je hem ook niet snel kwijt. Hij valt altijd op tussen de andere broodtrommels in de klas of in de kantine op het werk. Veel plezier met een broodtrommel kopen!


Veel plezier met het ontwerpen van jouw broodtrommel met naam met onze designtool. 


In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.