bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Broodtrommeltjes met naam

Zoek je een originele lunchbox voor je zoon, dochter, kleinkind of misschien wel voor je buurkind? Een broodtrommeltje is natuurlijk een heel praktisch cadeautje. Maar wat nou, als je er ook een heel gaaf en origineel cadeau van kon maken? Bij Bulbby bestel je broodtrommeltjes met naam. Zo wordt een praktisch cadeau juist super leuk!

3-broodtrommel-product
BROTDOSE

Informatie over broodtrommeltjes met naam

De afmetingen van onze broodtrommeltjes zijn 18,2 x 12,4 x 5,8 cm. Ze beschikken over een extra stevig sluitend deksel. De bak kan je in de vaatwasser plaatsen, maar de deksel kan je beter met de hand afspoelen. Dit, om de opdruk er zo mooi mogelijk op te laten staan! De bedrukking plaatsen we op de bovenzijde. Je kunt bij ons kiezen uit heel veel verschillende designs, want we willen natuurlijk wel dat er voor ieder kind iets leuks is! Kijk bij onze broodtrommel met naam om alle designs te bekijken.

Ga dus snel aan de slag met het ontwerpen van je eigen broodtrommeltjes met naam! Of het nou voor je eigen kind is, of voor iemand anders: succes heb je zeker!

€ 16.99
Broodtrommel met naam

Op zoek naar een leuke lunchbox of broodtrommel met eigen naam? Ontwerp hier je eigen broodtrommel met naam of tekst! Ideaal om mee te nemen naar school of naar het werk. Zo maak je van iedere lunch een bijzonder moment!  

Leuke broodtrommel voor naar school

Onze broodtrommel is goed te gebruiken voor de boterhammetjes, fruit, noten en om een lekkere zoetigheid in mee te nemen. De schoolpauzes worden een groot feest met deze leuke broodtrommeltjes. En leuk met deze bijpassende persoonlijke bidon voor onderweg of tijdens de lunch!

Broodtrommel bedrukken met naam

Geniet nog meer van je broodje met je eigen gepersonaliseerde broodtrommel met naam van Bulbby. Je kunt een eigen tekst en opdruk op de broodtrommel laten bedrukken. De opdruk naar keuze wordt op de bovenzijde van de broodtrommel bedrukt. De broodtrommel met naam zelf is van hard kunststof materiaal en de opdruk wordt op een aluminium plaat bedrukt. De bak is vaatwasserbestendig maar de deksel dient met voorkeur met de hand afgewassen te worden. Hierdoor blijven de kleuren het allermooiste. 

Broodtrommel kopen

De broodtrommel met naam is een erg leuk cadeautje om aan je kind te geven voor zijn of haar eerste schooldag. Doordat de naam op de broodtrommel bedrukt staat, raak je hem ook niet snel kwijt. Hij valt altijd op tussen de andere broodtrommels in de klas of in de kantine op het werk. Veel plezier met een broodtrommel kopen!


Veel plezier met het ontwerpen van jouw broodtrommel met naam met onze designtool. 


In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.