bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!
Gepersonaliseerde producten met eigen tekst en logo

Winacties op de Facebookpagina van Bulbby

Ben jij al lid van de Bulbby Facebook? Dan ben je al een beetje op de hoogte van wat Bulbby allemaal doet. Mocht je nog geen lid zijn, like dan snel onze pagina, zo mis je geen enkele actie! De Bulbby Facebook vind je hier: Bulbby Facebook.

Winacties

We vinden het leuk om af en toe iets weg te geven. Dit kunnen producten van Bulbby zijn, maar ook producten van onze partners. Zo hebben we al drie keer een vakantie naar Oostenrijk weg mogen geven en doen we vaak acties met andere leuke partijen, zoals 100%NL, HEKS’N of De Leukste Taartenshop. Op deze manier bieden wij onze Facebookfans vaak iets leuks aan!

Een ander soort winactie die vaker bij ons terugkomt, is de winactie met producten die ‘over’ zijn: de Bulbby Bende. We maken bij Bulbby alles met de hand en dus worden er wel eens foutjes gemaakt. We vinden het zonde om die producten dan weg te gooien en daarom geven we die producten dan weg via Facebook. Je kunt dus kijken of jouw naam, of die van je kind ertussen zit. Elke eerste maandag van de maand plaatsen we een nieuwe Bulbby Bende online!

FB-rugzakjes-winactie-wit

Kortingscodes Bulbby

Iedere week verstuurt Bulbby een nieuwsbrief en soms staat hierin een kortingscode. Af en toe plaatsen we deze kortingscodes ook online. Op de Bulbby Facebook staan soms zelfs extra kortingscodes! Bijvoorbeeld gratis verzending voor een dag of een hoge kortingscode voor het hele weekend.

Nieuwtjes

Bulbby is vaak bezig met het ontwerpen van nieuwe producten. Zodra we nieuwe logo’s of een nieuw product online hebben staan, plaatsen we dit op onze Facebookpagina. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwtjes van Bulbby!

Foto's van klanten

Wil je ook iets bijdragen aan de Bulbby Facebook? We vinden het super leuk om foto’s van onze klanten met de Bulbby-producten te ontvangen. Plaats ze dus gerust!

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.