bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Bulbby fotoshoot

Hi allemaal! Voor onze nieuwe website, die inmiddels alweer twee maanden online staat (de tijd vliegt!) en voor onze social mediakanalen, hadden we veel nieuwe foto’s nodig. ‘Licht’ en ‘clean’ zijn de kernwoorden waar wij ons op zijn gaan focussen bij het maken van de foto’s. Less is more. Dat kun je wel zien in de foto’s hieronder. Ben je benieuwd naar hoe de foto’s worden gemaakt? Daar gaan we je in deze blogpost meer over vertellen. We hadden deze week namelijk weer een leuke Bulbby fotoshoot op de planning staan.

BROTDOSE
Kookschort met naam laten bedrukken

Voorbereidingen

Voordat we daadwerkelijk foto’s kunnen maken, moet er natuurlijk veel geregeld worden. We vinden het altijd leuk om nieuwe gezichten op onze website te laten zien. Daarom zijn we regelmatig op zoek naar modelletjes. Ook voor de fotoshoot van deze week zijn we weer op zoek gegaan naar kindjes en volwassenen die goed bij de producten passen en die natuurlijk niet bang zijn om op de foto te gaan. Dat brengt ons gelijk bij het volgende voorbereidingspunt; bepalen welke producten we op de foto willen hebben. We hebben ontzettend veel producten in ons assortiment en niet alles kan op dezelfde dag gefotografeerd worden. Ook hebben we van veel producten al genoeg mooie foto’s. Daarom is het voor ons de taak om af te wegen welke producten deze keer aan de beurt zijn.

Vervolgens kiezen wij leuke logo’s uit die we alvast op de producten laten bedrukken. We willen natuurlijk vooral onze nieuwe logo’s op de foto zetten zodat we die aan jullie kunnen laten zien! Wanneer de producten klaar zijn, vullen we voor elk model een bak met de producten waar hij of zij mee op de foto gaat. Zo blijft het overzichtelijk en gestructureerd tijdens de fotoshoot.

Time to shoot!

Op de dag van de fotoshoot zelf worden de modellen allemaal op verschillende tijdstippen verwacht, zo verloopt de dag soepel. Maar we houden er ook van om sommige modellen samen op de foto te zetten. Voordat de foto’s gemaakt worden, creeëren we een mooie setting en kleden we de modellen aan of voorzien we ze van de producten waarmee ze op de foto gaan en dan… kan onze fotografe mooie foto’s gaan schieten! Nadat alle foto’s gemaakt zijn, bewerkt de fotografe ze hier en daar zodat alles perfect is. Daarna kunnen wij ze direct gebruiken.

Het regelen van de fotoshoot is een hele klus en veel geregel, maar we zijn altijd super blij met het resultaat!

Als je benieuwd bent naar de nieuwe foto’s, houd dan vooral onze social media en website in de gaten, daar zul je de beelden binnenkort zien verschijnen.

image1
image2 (1)
In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.