bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Bulbby is jarig!

B126-breed

Hoera, Bulbby is jarig! Het is inmiddels alweer 14 jaar geleden dat Bulbby door twee moeders werd opgericht. Speciaal daarom lees je hier een kort verhaaltje hoe Bulbby de afgelopen jaren is gegroeid. Lees snel verder!

Het begin…

In 2004 vroegen twee moeders zich af waarom er zo weinig gepersonaliseerde spulletjes voor kinderen te koop waren. Daarom besloten ze samen een bedrijfje op te richten. De dames ontwierpen een aantal naamlogo’s, tassen en shirts en zo ontstond Bulbby. Na een aantal jaar stagneerde de groei en daarom verkochten ze het bedrijf in 2008 aan Ellen (de huidige directeur). Ellen focuste zich voornamelijk op de (online) marketing van Bulbby en zo begon Bulbby ineens flink te groeien!

Bulbby groeit

De jaren daarna groeide Bulbby aanzienlijk. Er kwamen steeds meer mensen in dienst en het assortiment werd steeds uitgebreider. Nadat Ellen het bedrijf had overgenomen verhuisde zij Bulbby naar Amersfoort en na een aantal jaar werd dit kantoor ook te klein. Daarom ging Bulbby naar een groter pand binnen Amersfoort. Inmiddels werken er ruim 20 mensen bij Bulbby!

Nieuw Bulbby

Zoals jullie misschien wel hebben gemerkt, is Bulbby de afgelopen jaren ook op andere manieren gegroeid. Eigenlijk kunnen we wel spreken van een ‘Nieuw Bulbby’. Zo is het assortiment uitgebreid naar producten voor zowel kinderen als volwassenen en zijn er veel verschillende soorten producten. De opdrukmogelijkheden worden steeds uitgebreider. Daarom verkoopt Bulbby nu bijvoorbeeld ook broodtrommels en houten opbergdozen.

In januari van dit jaar is Bulbby live gegaan met een nieuwe website. De nieuwe stijl past helemaal bij Bulbby. Ook op Facebook en Instagram doet Bulbby het erg goed. Op Facebook heeft Bulbby ruim 17.000 volgers op Instagram ook al meer dan 6.000!

Hoera, Bulbby is jarig: 14 jaar!

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.