bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Bulbby op de Negenmaandenbeurs!

Hé allemaal! De afgelopen tijd hebben we veel vragen gekregen over of we op de Negenmaandenbeurs te vinden zijn. Het antwoord daarop is ja! In deze blog lees je meer over onze leuke actie samen met Hero Baby.

Waar staan we op de Negenmaandenbeurs?

We hebben dit jaar geen eigen stand, maar zijn te vinden bij Hero Baby. Hero staat in Hal 8 op stand 108. Bij aankoop van 2 blikken babyvoeding of pakken flesvoeding, ontvang je een gepersonaliseerde opbergzak van Bulbby cadeau. De opbergzak kun je direct door Bulbby laten bedrukken, bijvoorbeeld met de naam van je kindje, bij de stand van Hero Baby. Afhankelijk van de drukte kan je de opbergzak direct meenemen, of na een uurtje op komen halen!

Opbergzakken met naam en logo

De opbergzakken van Bulbby

Misschien ben je er al mee bekend, misschien ook niet. Sinds een tijdje hebben wij hele gave opbergzakken in ons assortiment. Ze staan niet alleen heel leuk en hip, maar zijn ook nog eens ideaal om bijvoorbeeld het speelgoed van je kindje in op te bergen. We hebben verschillende formaten: de opbergzak klein, de opbergzak en de opbergzak groot. Op de Negenmaandenbeurs zullen we het normale formaat bedrukken.

€ 21.99
Opbergzak (klein)

Kleine handige opbergzak met eigen tekst, naam en/of een leuke print. Verkrijgbaar in 3 maten. Deze kleinere maat is ideaal voor de kleine rondslingerende spulletjes zoals knuffels. Leuk met een eigen tekst, naam of print erop. De opbergzak met naam staat erg gaaf in de baby- of kinderkamer.

Nog op zoek naar een origineel kraamcadeau? Dan is deze opbergzak met naam zeker een succes! Een heel leuk cadeautje met naam.

Bekijk de middelgrote opbergzak
Bekijk de grote opbergzak

In deze handige kleine opbergzak met naam kun je niet alleen knuffels kwijt, maar ook al het speelgoed dat jouw kleine graag door het huis laat slingeren past erin. Het formaat is 30x30 cm. De kleine opbergzak met naam staat leuk als decoratie en is daarnaast ook nog eens heel praktisch.

De canvas opbergzak is te bedrukken met verschillende hippe designs. Voor iedereen is er wel iets leuks! Heb je onze pandabeer al gezien? Leuk is ie, hè? Kies hierboven je favoriete naamlogo en bepaal in welke kleuren je de opbergzak bedrukt zou willen hebben. We verzenden de opbergzak maximaal drie werkdagen na ontvangst van betaling. Spoedbestellingen zijn ook mogelijk!


€ 26.99
Opbergzak

Handige opbergzak met eigen tekst, naam en/of een leuke print. Deze opbergzak is natuurlijk ook ideaal om als waszak met naam te gebruiken, bijvoorbeeld op de baby-of kinderkamer. Of te gebruiken als speelgoedmand met naam. Nog op zoek naar een origineel kraamcadeau? Dan is deze opbergzak met naam zeker een succes! Een heel leuk cadeautje met naam.

Bekijk de grote opbergzak

Speelgoed opbergzak met naam bestellen

In deze fijne grote opbergzak met naam kun je niet alleen knuffels kwijt, maar al het speelgoed dat je kleintje graag door het hele huis laat slingeren. Het formaat is ideaal: 40x40 cm. De opbergzak met naam staat leuk als decoratie en is daarnaast ook nog eens heel praktisch.

Opbergzak met naam kopen

De canvas opbergzak is te bedrukken met verschillende hippe designs. Voor iedereen is er wel iets leuks! Heb je onze pandabeer al gezien? Kies hierboven je favoriete naamlogo en bepaal in welke kleuren je de opbergzak bedrukt zou willen hebben. We verzenden de opbergzak maximaal drie werkdagen na ontvangst van betaling. Spoedbestellingen zijn ook mogelijk!


€ 29.99
Opbergzak (groot)

Stoere en royale opbergzak te bedrukken met eigen tekst. Dit grote formaat is ideaal om al je rondslingerende spullen, tijdschriften of het speelgoed van de kids even snel in op te ruimen. Daarnaast kan deze opbergzak ook perfect gebruikt worden als waszak. Naast dit grote formaat hebben wij nog een kleinere opbergzak in ons assortiment!

Bekijk de middelgrote opbergzak

Grote opbergzak met naam als cadeau

De opbergzak (groot) met naam staat erg hip in de baby- of kinderkamer maar wanneer je hem als waszak gebruikt, staat hij natuurlijk ook erg gaaf in de badkamer. Ben je nog op zoek naar een origineel kraam- of verjaardagscadeau? Zoek dan niet verder want deze opbergzak met naam is zeker een succes! 

De grote opbergzak heeft een ideaal formaat waar je veel in kwijt kunt. Het formaat is 40x60 cm. De opbergzak staat leuk als decoratie en is daarnaast ook nog eens heel praktisch.

Opbergzak bedrukken met naam

De canvas opbergzak is te bedrukken met verschillende hippe designs. Voor iedereen is er wel iets leuks! Kies hierboven je favoriete naamlogo en bepaal in welke kleuren je de opbergzak bedrukt zou willen hebben. We verzenden de opbergzak maximaal drie werkdagen na ontvangst van betaling. Spoedbestellingen zijn ook mogelijk!


In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.