bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Wekelijkse Bulbby update #2 + NIEUW: THEEGLAS MET NAAM

Blogpost-2

Hi allemaal, wat gaat de tijd snel! Het is alweer tijd voor een nieuwe update. De afgelopen week zijn we weer druk bezig geweest met allerlei verschillende dingen. Zo was het druk bij ons vanwege Valentijnsdag. Veel stelletjes willen elkaar verrassen met een persoonlijk cadeautje, zoals een kussensloop met naam of een leuk kookschort. Maar naast Valentijn, zijn we ook druk geweest met samenwerkingen met andere partijen en het ontwerpen van nieuwe producten, zoals een theeglas met naam.

Wat hebben we gedaan?

Zoals de meesten van jullie zullen weten, zijn we pas kort geleden overgegaan op onze nieuwe webshop. Dit zorgt iedere week weer voor nieuw werk: we blijven de website optimaliseren en de laatste dingetjes aanpassen. Naast het optimaliseren zijn we ook druk bezig met onze social media kanalen. We willen onze berichten laten zien in onze nieuwe stijl. Onze grafische afdeling en marketingafdeling werken daar samen hard aan.

Ook hebben we deze week een aantal gesprekken met andere bedrijven gehad om leuke samenwerkingen mee te starten. We kunnen daar nog niet teveel over zeggen, maar houd deze pagina in de gaten. Wanneer we een actie beginnen, laten we dit altijd weten op onze blog. Zo zijn jullie als eerste op de hoogte en kunnen jullie eventueel meedoen wanneer het gaat om een winactie!

Verder zijn we de afgelopen week druk bezig geweest met het ontwerpen van nieuwe producten en logo’s. Eén van die producten is inmiddels al te bestellen in onze webshop: een theeglas met naam!

Theeglas met naam

Sinds de afgelopen week kun je bij Bulbby theeglazen met naam of een andere leuke opdruk bestellen. De theeglazen zijn gemaakt van Frosted Glass, een superhip nieuw materiaal. De inhoud van de theeglazen is 350 ml, je kunt er dus lekker veel thee uit drinken. Wat vinden jullie van onze designs voor het theeglas?

theeglas
In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.