bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Wekelijkse Bulbby Update #36 + In de Wolken festival & Kerstpakketten!

Bulbby update-36

Hoi iedereen, tijd voor een nieuwe wekelijkse update! De afgelopen week hebben jullie wat minder blogs van ons kunnen lezen dan jullie gewend zijn, maar dat had natuurlijk te maken met het In de Wolken festival waar wij te vinden waren. In deze blog vertellen we jullie wat meer over hoe het festival is verlopen en natuurlijk ook over waar we verder druk mee zijn geweest: kerstpakketten bedrukken!

In de Wolken festival

Van 4 t/m 6 oktober stonden wij op het In de Wolken festival. Een nieuw festival, speciaal bedoeld voor zwangere vrouwen en vrouwen die net zijn bevallen. Omdat het festival pas voor de eerste keer plaats vond, was het voor ons erg spannend. We hadden geen idee of er wel mensen zouden komen! Er zijn uiteindelijk niet heel veel bezoekers geweest (wij zijn de Negenmaandenbeurs gewend); maar het was wel heel leuk om een aantal van onze klanten te ontmoeten.

Onze klanten vinden het ook altijd fijn als ze even kunnen voelen aan onze tassen op een beurs. We blijven natuurlijk een webshop 🙂 Ook hebben we op de beurs een aantal bloggers ontmoet waarmee we weleens samenwerken. Ook dat vonden we super leuk! En nu dan echt het hoogtepunt van onze beurs: we hebben Jan Versteegh blij gemaakt met een tasje voor zijn dochtertje! Bekijk onze Instagram voor het filmpje (aanrader om even te kijken!!).

Kerstpakketten bedrukken

Een aantal van onze collega’s is natuurlijk naar de beurs geweest, maar de andere collega’s zijn heel druk geweest met het bedrukken van Kerstpakketten! We vinden het leuk om te zien dat er nu al fanatiek Kerstcadeaus worden besteld, vooral omdat we zelf altijd heel erg last minute zijn. Natuurlijk zouden we foto’s willen delen, maar dat kan helaas pas na Kerst 🙂

Gepersonaliseerde verpakkingen
In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.