bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

WEKELIJKSE BULBBY UPDATE #6 + NIEUW: HOUTEN WEGWIJZER!

Bulbby update-6

Hoi allemaal! Het is weer maandag, de week is weer begonnen en dat betekent dat het tijd is om jullie een update te geven van onze afgelopen week. We hebben deze week leuke meetings gehad, hebben inspiratie opgedaan in een hele mooie stad, zijn druk geweest met onze social media en ook hebben we een nieuw product toegevoegd aan onze webshop: een houten wegwijzer. Hoe leuk is het dat je deze zelf kunt ontwerpen?! Lees snel verder.

Inspiratie opdoen in PARIJS!

Zoals jullie inmiddels wel weten zijn we steeds op zoek naar nieuwe leuke producten die we kunnen bedrukken en ontwerpen we ook steeds nieuwe logo’s. We hebben deze week inspiratie opgedaan in Parijs, hoe gaaf is dat?! Onze Marketing Manager moest voor een meeting naar Parijs én is natuurlijk een dagje extra gebleven om lekker rond te lopen en nieuwe ideeën op te doen. Dikke aanrader!

Tussen de baguettes en wijntjes door hebben we de laatste modetrends bekeken op het gebied van (kinder)kleding en interieur. Niet alleen op de Champs Elysées, maar ook in die leuke kleine boetiekjes waar Parijs er (gelukkig!) zoveel van heeft. Deze gave invloeden zal je binnenkort zeker terugzien in onze nieuwe ontwerpen.

5E87115F-2A7E-42A1-900F-4CF1B05ECB59

Een nieuw onderzoek

Een aantal weken geleden kregen we van een groep studenten de vraag of zij een onderzoek bij Bulbby mochten uitvoeren. Afgelopen week zijn zij bij ons op gesprek geweest en zowel wij als zij waren erg enthousiast. We vinden het heel leuk om af en toe studenten in te zetten die ons weer nieuwe inzichten brengen. Wil je graag stage lopen bij Bulbby in Amersfoort of ken je iemand die stage bij ons zou willen lopen? Mail dan naar marketing@bulbby.com.

Social media

Zoals jullie vast wel weten, zijn we al een lange tijd bezig met onze social media. Een kanaal dat we in deze blog kort willen uitlichten is onze Instagram pagina. We merken dat veel van onze klanten het leuk vinden om ons te volgen en hun eigen foto’s met ons te delen! Als je een foto plaatst met een Bulbby product, vinden wij het weer heel leuk om die foto op onze eigen Instagrampagina te delen. Dit doen we dan ook regelmatig 🙂 Bekijk onze feed van de afgelopen week maar eens, gaaf hè?

 

insta feed

Nieuw product: houten wegwijzer met naam!

We hebben deze week alweer een nieuw product toegevoegd in onze webshop. Dit keer is het de houten wegwijzer die je zelf kunt laten bedrukken met naam of een leuke tekst. Deze houten wegwijzer is leuk als decoratie voor de kinderkamer of babykamer, maar ook voor volwassenen hebben we leuke designs. Ook leuk om er meerdere te combineren! Klik hier om je eigen houten wegwijzer te ontwerpen.

houten wegwijzer
In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.