bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Wekelijkste Bulbby Update #27 + Back to school gekte!

Bulbby update-27

Hoi lieve lezers! We hopen dat jullie allemaal lekker van de zomer aan het genieten zijn. Wat is het nog steeds warm, hè? Wij merken in ieder geval dat al veel mensen weer terug zijn van vakantie. De echte back to school gekte is namelijk helemaal losgebroken! Schoolspullen met naam worden veel besteld en we zijn ook bezig met een aantal grote bestellingen. Lees snel verder over waar we mee bezig zijn, én onze acties!

Grote bestellingen

Op de werkvloer zijn we bezig met een flink aantal grote bestellingen die te maken hebben met de back to school gekte. Zo is er een school die voor alle leerlingen schoolshirts met naam wil ontvangen voor de eerste sportdag van het nieuwe schooljaar. Een andere school geeft ieder kind een eigen luizenzak met naam bedrukt. Ideaal, want op deze manier is het meteen duidelijk van welk kind welke jas is! Ook laten de scholen hun eigen schoollogo bedrukken, zodat het ook duidelijk is van welke school de spullen zijn. Super origineel en vooral heel leuk om dit voor de scholen te kunnen regelen!

Back to school acties!

Natuurlijk hebben we rondom de back to school gekte een aantal grote acties opgezet. Zo hebben we vorige week twee rugzakjes met naam verloot, hebben we vandaag weer de Bulbby Bende en ontvang je vanaf vandaag t/m woensdag maar liefst 20% korting op alle schooltassen met naam! Hiervoor gebruik je de kortingscode school2018. Heb je of ken je nou kinderen die Kate, Zoe, Jordan of Julia heten? Kijk dan snel op onze Facebookpagina en doe mee met onze winactie! Zorg er trouwens ook voor dat je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, zodat je geen enkel actie mist.

Fb-Schooltassen
In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.