bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

WEKELIJKSE BULBBY UPDATE #7 + NIEUWE CADEAUVERPAKKING!

Bulbby update-7

Hoi iedereen! Tijd voor een nieuwe wekelijkse update. Het is op dit moment ontzettend druk bij Bulbby vanwege de Paasdrukte en onze gratis verzendactie van het afgelopen weekend (met de kortingscode FREEDELIVERY heb je ook vandaag nog een gratis verzending!). Dit houdt in dat onze grafisch vormgevers en het marketing team af en toe gewoon lekker meehelpen met de productie. Toch hebben we de afgelopen week genoeg nieuwe dingen aan onze website toegevoegd, waar we jullie in deze blog alles over vertellen! Zo zijn we bezig geweest met het ontwerpen van nieuwe logo’s en hebben we een nieuwe cadeauverpakking toegevoegd aan onze shop.

Nieuwe naamlogo's

Onze graphic designers hebben de afgelopen week veel nieuwe naamlogo’s ontworpen. Soms moet dit, omdat onze bestaande logo’s bijvoorbeeld niet goed passen bij een nieuw product. Zo hebben we deze week bijvoorbeeld veel logo’s ontworpen voor onze houten wegwijzer. Ook gaan we (hopelijk) deze week een nieuw product online zetten in onze shop, waar we ook veel logo’s voor hebben ontworpen. Hierover lezen jullie volgende week meer! Daarnaast zijn we ook al druk bezig met de voorbereidingen voor Koningsdag. Onze stagiaire Bo heeft hiervoor twee hele gave logo’s ontworpen. Bekijk ze maar eens bij de oranje kindersweater.

Fotoshoot plannen

Volgende week hebben we weer een leuke fotoshoot gepland. Dat betekent dat we weer op zoek zijn gegaan naar modellen! Het is nog altijd een hele klus om de juiste personen te vinden, maar het is allemaal gelukt. Nu snel een planning maken zodat de shoot soepel verloopt. Altijd leuk! 🙂

B114

Nieuwe cadeauverpakking

We merkten dat het in onze nieuwe webshop niet helemaal duidelijk was hoe een cadeauverpakking aan de bestelling kon worden toegevoegd. Daarom hebben we de opzet nu iets veranderd, en is het nu veel makkelijker om het cadeautje door ons in te laten pakken! Ook hebben we een nieuwe verpakking toegevoegd, die je op de foto kunt zien. We hebben de cadeauverpakking in twee maatjes. Afhankelijk van het product waarvoor de tas bedoeld is, passen we het formaat hierop aan.

Cadeauverpakking Bulbby

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.