bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Bulbby update #16

Bulbby update-16

Nieuw product: Eenhoorn knuffel!

Hoi hoi! Iedereen weer lekker uitgerust na een lang Pinksterweekend? Een dagje later dan normaal, maar het is weer tijd voor de wekelijkse Bulbby update. Je leest meer over de eindpresentatie die onze stagiaire Elze heeft gehouden, een mini personeelsfeestje én een nieuw product dat we in onze webshop hebben toegevoegd: de eenhoorn knuffel met naam!

Eindpresentatie Elze

Vorige week maandag gaf onze stagiaire Elze haar eindpresentatie. Dit was super interessant, want het is natuurlijk leuk om te zien waar ze al die maanden mee bezig is geweest. Speciaal voor Bulbby heeft Elze onderzoek gedaan naar onze social media. Hierbij heeft ze bijvoorbeeld gekeken naar de Bulbby Facebook en de Bulbby Instagram. Ze heeft interessante ontdekkingen gedaan en ook aanbevelingen voor ons geschreven. Daarnaast heeft ze ook nog eens een hele handige kalender gemaakt, die we zeker kunnen gebruiken 🙂

Wil jij nou ook stage lopen bij Bulbby in Amersfoort? Stuur dan een e-mail naar marketing@bulbby.com.

Klein personeelsfeestje…

Op donderdag hebben een aantal leden van ons team een klein feestje gevierd. Er waren zelfs een aantal oud-stagiaires, dus het was zeker heel erg gezellig! Er was vooral veel pizza én er zijn leuke spelletjes gespeeld. Voor herhaling vatbaar dus!

Nieuw product: eenhoorn knuffel

Deze week was het dan eindelijk zover: de eenhoorn knuffel is te vinden in onze webshop! We vinden de knuffel zelf super leuk. Hij is groot, heel erg zacht en het buikje wordt bedrukt met de naam. Je kunt je eigen knuffel ontwerpen op onze website.

productfoto_unicorn_knuffel_1
In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.