bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Wekelijkse Bulbby update #22 + Strandlaken gekte en festival logo's

Bulbby update-22

Hoi iedereen! Een nieuwe week is aangebroken dus het is weer tijd voor een wekelijkse update. We vertellen je over de gekte rondom onze strandlakens en over onze festival logo’s. Lees snel verder als je benieuwd bent geworden!

Strandlaken gekte

Het was natuurlijk heerlijk weer de afgelopen tijd en ook deze week laat het zonnetje ons niet in de steek. En dat het zulk lekker weer is, hebben we geweten de afgelopen week bij Bulbby. Iedereen wil lekker naar het strand of naar het zwembad en dan mag een strandlaken natuurlijk niet ontbreken. Deze zijn dus ook ontzettend veel besteld! We vinden het altijd grappig om te zien wat voor effect het weer kan hebben op onze bestellingen.

Festival logo’s

Het festivalseizoen is weer in volle gang en daarom zijn wij vorige week ontzettend druk geweest met het ontwerpen van festival logo’s. Wij vinden ze heel gaaf geworden. Je kunt de logo’s vinden op het heuptasje en je kunt ze dragen als tijdelijke tattoo. Hoe gaaf is dat?! Het heuptasje is natuurlijk ontzettend handig om mee te nemen naar een festival. Je kunt er bijvoorbeeld je geld en telefoon in bewaren. De tattoos zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en worden altijd geleverd in een set van 3. Je ontwerpt dus 1 tattoo en ontvangt er 3. Als je meerdere festivals op de planning hebt staan deze zomer, heb je ook alvast meerdere tattoo’s!

 

Sfeerbeeld_tattoo_2
Sfeerbeeld_tattoo_1
Heuptasje-met-naam
In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.