bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Wekelijkse Bulbby Update #40 + Filmshoot voorbereiden!

Bulbby update-40

Hoi hoi! Het is maandag, en daarom weer tijd voor een nieuwe wekelijkse update. De afgelopen week was weer lekker druk! Zo zijn we druk bezig met het plannen van een filmshoot voor deze week, konden we genieten van een lekker taartje en verloten we vandaag weer een aantal producten uit ons magazijn. Lees dus snel verder!

Filmshoot plannen

Aankomende week hebben we een filmshoot gepland staan. Net als bij het regelen van een fotoshoot, zorgt dat natuurlijk voor veel werk. Allereerst het regelen van modelletjes; dan natuurlijk het bedenken van een script en het klaar maken van alle benodigde attributen. Iedere keer weer een uitdaging, maar juist daarom super leuk 🙂 De filmshoot staat deze week gepland, dus we vertellen jullie meer in onze volgende update.

Taart!

In de herfstvakantie was onze collega Iris jarig en daarom heeft ze deze week getrakteerd op een lekker taartje. Altijd gezellig om samen even een taartje te eten! (We love cake :))

Bulbby Bende

Het is de eerste maandag van de maand: de tijd gaat zó snel! Over een maandje is het alweer pakjesavond. Ook deze maand geven we weer een aantal producten weg uit ons magazijn. Dit keer zijn we op zoek naar Ravi, Mirthe, Bastiaan en Julie. Ken jij één van deze kids? Laat het ons weten op onze Facebookpagina en doe meteen mee aan onze winactie! Deze leuke tasjes voor kids zijn toch gaaf om te winnen 🙂

FB-Bulbby-bende-november
In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.