bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Wekelijkse Bulbby update #20 + VIP party's en geslaagd hoedje

Bulbby update-20

Hoi hoi! Het is inmiddels alweer de 20e update, oftewel: we zijn al vijf maanden bezig! Deze week een volle update. Allereerst vertellen we jullie over een ontzettend gave VIP party waaraan we hebben mee mogen werken, dan vertellen we over ons nieuwe product (het geslaagd hoedje), het pas begonnen WK, een jarige collega én vlogs!

VIP Feestje

Onlangs kregen we een bijzondere aanvraag: namelijk of we een groot aantal gepersonaliseerde items wilden maken voor twee geslaagde zussen. Natuurlijk hebben we dit gedaan! Op de oprit stonden prachtige Bulbby windlichten en tijdens het eten maakte het hele gezelschap gebruik van servetten met naam. Ook hebben we nog allerlei andere leuke accessoires geregeld. We hebben wat foto’s gezien en kunnen jullie vertellen dat het echt super gaaf is. Leuk om de Bulbby producten zo eens op een feestje te zien!

Nieuw product: geslaagd hoedje

De afgelopen week waren de examenuitslagen. Voor twee leden van ons team (Ellen en Silvie), was dit behoorlijk spannend, omdat allebei hun zoons examen deden. Gelukkig zijn ze allebei geslaagd! Feestje dus 🙂 Speciaal vanwege de examens hebben we een heel leuk geslaagd hoedje toegevoegd, je weet wel, zo’n zwart ‘vierkanten’ hoedje. Het hoedje is te personaliseren met een leuke tekst of de naam van de geslaagde.

Highschoolhoed-met-eigen-naam
Highschool-hoed-met-naam

Het WK is begonnen!

Afgelopen vrijdag is het WK begonnen! En dat is te merken bij Bulbby: de WK shirtjes zijn inmiddels niet aan te slepen. We hopen natuurlijk dat de Rode Duivels het ver gaan schoppen tijdens dit WK en we duimen mee!

Vlogs

In de vorige update hebben we jullie al verteld dat we onlangs onze vloggers hebben uitgekozen. Ook werken we samen met sommige gastvloggers. De vlogs zullen we allemaal in deze update plaatsen! Onderstaande vlog is van Sjors, zij heeft haar eigen baseball vest ontworpen. Bekijk snel de vlog en ontdek wat Sjors van het baseball jack vond!

Traktatie Esmee

Vorige week was Esmee jarig! Op dinsdag kwam ze een dagje helpen in de productie en toen heeft ze een heerlijke traktatie meegenomen. Esmee, nog van harte gefeliciteerd! 🙂

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.