bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Wekelijkse Bulbby update #21 + Nieuw: glazen snoeppot!

Bulbby update-21

Hoi allemaal! In deze zomerse week vertellen we je meer over de afgelopen week. We hebben onder andere een leuke samenwerking opgezet waarbij je iets ontzettend gaafs kunt winnen, een nieuw product toegevoegd in onze shop (de glazen snoeppot) en we zijn druk bezig met de voorbereidingen van onze volgende fotoshoot!

Nieuwe samenwerking + winactie!

We hebben vorige week een hele leuke nieuwe samenwerking opgezet. We kunnen er nog niet teveel over vertellen, maar zorg dat je lid bent van onze nieuwsbrief en ons volgt op social media! Klik hier voor de Bulbby Facebook en de Bulbby Instagram. We gaan iets heel ergs leuks weggeven, wat te maken heeft met de zomer.

Nieuw: de glazen snoeppot

Zoek je nog een origineel afscheidscadeau voor de juf of meester? Bekijk dan eens onze nieuwe glazen snoeppot! Deze pot is lekker groot, namelijk 25×15 cm. De snoeppot is vierkant en de opdruk plaatsen we met een permanente sticker. De snoepjes moet je er nog wel zelf in doen 😉 Tip: ook een super verjaardagscadeautje voor de echte zoetekauw!

Productfoto_snoepppot

Voorbereidingen fotoshoot

We hebben over een aantal weken weer een fotoshoot met onze producten gepland staan. De afgelopen week zijn we druk geweest met de voorbereidingen. Er komt altijd nog net iets meer bij kijken dan je vooraf denkt. Zo moet de fotograaf geregeld worden, moeten er modellen beschikbaar zijn en moeten we natuurlijk denken aan het meenemen van onze producten en leuke accessoires. Gelukkig lijkt het alsof we op tijd zijn begonnen. We houden jullie erover op de hoogte!

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.