bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Wekelijkse Bulbby update #24 + Nieuw: kaasplank met eigen tekst!

Bulbby update-24

Hoi! Het is weer maandag. De afgelopen week was (zoals waarschijnlijk bij iedereen) lekker warm om te werken. Een groot deel van ons team is inmiddels naar het buitenland vertrokken of viert lekker thuis vakantie. Het andere gedeelte van ons team bikkelt lekker verder. Zo hebben we vandaag een nieuw product online gezet: een kaasplank met eigen tekst! We vertellen je er meer over in onze blog. Ook vertellen we je meer over wat bloggers waar we mee samenwerken en een team uitje!

Bloggers

Misschien zie je het af en toe wel voorbij komen op onze Facebook of Instagram, maar we werken tegenwoordig veel samen met bloggers. We vinden het een leuke manier om onze artikelen onder de aandacht te brengen. Want, zelf volgen we een aantal bloggers om geïnspireerd te raken, dus hoe leuk is het om dan onze producten bij bloggers terug te zien? We vinden het al helemaal leuk als we zomaar iets voorbij zien komen. Daarvoor hoef je trouwens helemaal geen blogger te zijn! Ook als je de hashtag #bulbby gebruikt, zien wij het. En we vinden het echt SUPER om jullie met onze producten te zien!

Team uitje

Afgelopen dinsdagavond hadden we een ‘spontaan’ teamuitje. We zijn met zijn allen naar een leuke show geweest. Het was eigenlijk niet bedoeld als teamuitje, maar toen bijna het hele team mee ging, werd het zowaar een echt team uitje. De foto’s hiervan volgen later, want die willen we jullie niet onthouden 😉

Kaasplank met eigen tekst of naam

Misschien weten jullie wel dat we al een tijdje een borrelplank in ons assortiment hebben. Sinds deze week hebben we daar ook een kleinere variant van, onze kaasplank met naam! De kaasplank kan natuurlijk ook worden gebruikt als borrelplank of snijplank. Wij vinden ‘m super schattig, en jullie?

borrelplank-klein-met-naam-en-tekst
In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.