bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Wekelijkse Bulbby Update #14 + Meivakantie & Nieuwe producten

Bulbby update-14

Hi allemaal! Na een weekje meivakantie, waarin een groot gedeelte van ons team lekker heeft uit kunnen rusten, zijn we vandaag weer begonnen. Ook deze week een korte week, want het is aankomende donderdag Hemelvaartsdag en sommigen zijn ook de vrijdag lekker vrij. Al met al een beetje gekke dagen, maar gelukkig is er genoeg te doen.

Nieuwe producten in onze shop

We zijn de afgelopen week bezig geweest met het toevoegen van nieuwe producten in onze shop. Zo hebben we onder andere deze gave producten nieuw in ons assortiment:

Waxinelichthouder;
Longdrinkglas;
Opbergmand klein en opbergmand normaal.

Neem gerust een kijkje en laat ons weten wat je van deze nieuwe producten vindt! Wij zijn er in ieder geval heel blij mee. Het zijn allemaal leuke items die je cadeau kunt geven bij bijvoorbeeld een verhuizing, wanneer er iemand op kamers gaat of tijdens een verjaardag. Door onze verschillende designs passen ze bij ieder design.

Opberger-canvas-groot

Bulbby Bende

De oplettende lezer van deze blog weet dat het vandaag de eerste maandag van de maand is. Dit betekent: we geven weer twee producten weg uit ons magazijn! Deze week zijn het twee mooie koffertjes, een roze en een mintkleurige. We zijn op zoek naar Roos en Sepp. Wil jij het koffertje winnen? Zorg dan dat je onze Facebookpagina liket en ons laat weten voor wie jij mee wilt doen. Succes!

FB-koffertjes-win
In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.