bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Wekelijkse Bulbby update #23 + Slippers met naam én een fotoshoot!

Bulbby update-23

Hi allemaal! Het is maandag: het begin van de nieuwe week. Helaas is het weer vandaag iets minder dan dat het de afgelopen weken is geweest, maar gelukkig zijn de voorspellingen voor de rest van de week goed. In deze blog vertellen we je over de fotoshoot die we afgelopen woensdag hebben gehad, onze deelname aan een nieuwe beurs én een nieuw product: slippers met naam!

Fotoshoot

Afgelopen woensdag hebben we een fotoshoot gehad. Zoals we in de vorige blogs al schreven, was dit een flink geregel. Zo moesten we modellen regelen, een locatie vinden, onze eigen producten alvast laten bedrukken, accessoires klaarzetten… Noem het maar op! Gelukkig kregen we alles voor elkaar en was de fotoshoot een groot succes. Natuurlijk hadden we het weer mee zitten, want het was lekker warm en de zon scheen. Daarnaast hadden we een aantal modellen die het allemaal super goed hebben gedaan!

De foto’s ontvangen we deze week. Natuurlijk gaan jullie deze terugzien op onze social media, blog en in onze nieuwsbrieven. Hierbij alvast een klein voorproefje met wat backstage foto’s 😉

fd361de7-1fbc-48d9-8a23-2d8a8a50f8ef
IMG_5648

Nieuw: slippers met naam!

Deze week hebben we weer een nieuw product toegevoegd aan onze shop: slippers met naam! We hebben slippers voor kinderen en slippers voor volwassenen. Deze slippers kunnen worden bedrukt met je eigen naam, of een grappige tekst. Bij het ontwerpen kan je kiezen uit een groot aantal hippe logo’s. Zowel voor kinderen als voor volwassenen hebben we super gave logo’s! Neem snel eens een kijkje en bestel ze nog snel voordat je op vakantie gaat.

Slippers-bedrukken-met-eigen-naam
Slippers-met-eigen-naam

Bulbby naar de beurs!

Begin oktober staan wij op een hele gave nieuwe beurs: het In de Wolken festival! De beurs begint is op 4, 5 en 6 oktober in de RAI in Amsterdam. Blijf onze blog lekker lezen om meer te weten over de gave actie waarmee wij op de beurs gaan staan. We kunnen je wel verzekeren dat je die actie niet wilt missen! Zorg er dus voor dat je alvast kaartjes koopt en bezoek ons tijdens deze beurs.

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.