bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!
Bulbby update-32

Hoi iedereen! Time flies when you’re having fun 🙂 De scholen zijn weer begonnen en dat betekent dat ook wij langzaam weer in het ritme komen. In deze wekelijkse update vertellen we je waar we de afgelopen week mega druk mee zijn geweest: teamspullen bedrukken! Het sportseizoen is weer begonnen en dat merken we hier maar al te goed. Verderop lees je hier meer over. Verder vertellen we je ook over onze nieuwste jongenslogo’s!

Teamspullen!

De afgelopen week hebben we veel aanvragen binnen gekregen van teams die bedrukte kleding en sportspullen willen. Natuurlijk alleen maar leuk voor ons; maar dat betekent wel dat we super druk zijn! Omdat de meeste teams al zijn begonnen wil iedereen de spullen snel in huis hebben. Een race tegen de klok af en toe, maar gelukkig gaat het allemaal goed. We verkopen vooral veel sportshirts, baseball vesten en onze sporttassen zijn heel populair!

sportshirts-hockeyteam_preview

Nieuwe jongenslogo's

We lazen laatst in een review dat een klant logo’s mistte voor wat oudere jongens. Vervolgens hebben onze designers dit direct opgepakt 🙂 Er zijn nu logo’s ontworpen die speciaal zijn gemaakt voor de stoerdere en oudere jongens. Op dit moment zijn de logo’s te vinden op onze rugzakken, de opbergzak, de gymtas, de etui, broodtrommels, de luizenzak, de bidon en op kinderkleding. Het is super leuk om te zien dat de logo’s direct al veel worden besteld! Op de foto hieronder zie je één van onze nieuwste naamlogo’s. Meer nieuwe logo’s ga je binnenkort zien op onze Instagram!

Nieuw-logo
In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.