bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Wekelijkse Bulbby update #18 + Nieuwe telefoonhoesjes, de hitte en meer..

Bulbby update-18

Hi iedereen! Na een heerlijk weekend is het weer maandag en tijd om een nieuwe week te starten. Een nieuwe week bij Bulbby begint natuurlijk met het terugblikken op de vorige! In deze update vertellen we je over de nieuwe logo’s op onze telefoonhoesjes, over hoe wij het overleefd hebben op kantoor tijdens de hitte van afgelopen week en we delen een leuke winactie.

Nieuwe telefoonhoesjes

We vonden het tijd voor nieuwe logo’s op onze telefoonhoesjes. Daarom zijn we hard aan de slag gegaan met ontwerpen! En wat zijn er gave logo’s uitgekomen. We hebben bijvoorbeeld citroentjes, marmerprint, een katje, legerprint en noem maar op. De hoesjes zijn ontworpen voor verschillende Samsung en Iphone modellen. Neem vooral een kijkje in onze shop als je nieuwsgierig bent geworden.

Samsunghoesje-bedrukken
Samsung-bedrukken
iPhone-X-bedrukken-met-naam

De hitte!

Wat een apart weer hadden we vorige week hè. Eerst was het super warm met volop zon en naarmate de week vorderde bleef het warm maar hadden we ook veel onweer en regen. Om de hitte te kunnen overleven, hebben we nieuwe ventilatoren gekregen, heerlijk! Maar dat is niet alles, we hebben ook een waterkoeler gekregen. We kunnen nu dus allemaal genieten van extra koud water. Lekker verkoelend.

Bulbby Bende

Het is vandaag de eerste van de maand en dat betekent dat het weer tijd is voor een Bulbby Bende! Op onze Facebookpagina geven we vier super leuke producten weg die nog in ons magazijn lagen. We zijn op zoek naar een Laura, Maud, Britt en Jasper. Ken jij iemand die zo heet en wil je kans maken om te winnen? Laat het ons dan weten in de reacties onder het bericht op Facebook en like onze Facebookpagina.

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.