bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!
Gepersonaliseerde producten met eigen tekst en logo

Cadeau met naam

Geen tijd om de winkel in te gaan en toch een cadeau geven waar aandacht aan is gegeven en uniek is? Neem eens een kijkje in de webwinkel van Bulbby voor een leuk cadeau met naam. Wij hebben een uitgebreid assortiment met leuke en praktische cadeau’s, zoals een rugzak, een onesie, shirtjes, interieursticker, vriendenboekje of wat anders. Het zijn leuke kraamcadeaus en verjaardagscadeaus voor zowel jongens als meiden in uiteenlopende leeftijden! Kies een product, een kleurencombinatie en een leuk logo en maak er jouw cadeau met naam van. Mocht je iets meer willen besteden, dan kan je ook een tas laten bedrukken en hierin een shirt en naamsticker stoppen zodat je een leuk pakketje hebt. Bij Bulbby kan je er een wenskaart met persoonlijke tekst aan toevoegen en kiezen voor cadeauverpakking voor een feestelijk tintje!

B134

Cadeau met naam maken

Bulbby maakt het heel eenvoudig om een product met naam persoonlijk te maken. Via onze ontwerptool maak je het stap voor stap. Je kiest eerst een product, vervolgens wijst het zich vanzelf. Je ziet direct het eindresultaat, dus zo kan je eenvoudig je keuze maken. Klaar met ontwerpen? Bestel dan meteen je naamcadeau. Dat is nog eens snel winkelen!

Speciale wensen

Heb je speciale wensen? Dan kun je die altijd overleggen met onze klantenservice. We kunnen je pakket ergens anders naartoe versturen, een persoonlijk berichtje toevoegen of iets apart inpakken. Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.