bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!
Gepersonaliseerde producten met eigen tekst en logo

Cadeautjes met naam

Bulbby verkoopt cadeautjes met naam voor baby’s, kinderen en volwassenen. We hebben een ruim assortiment met kleding, beddengoed, interieurstickers, tassen en nog veel meer. De cadeautjes met naam zijn eenvoudig te ontwerpen. Als eerste begin je met de keuze voor een product. Daarna selecteer je de kleurencombinatie die goed past bij de persoon voor wie het cadeau is. De volgende stap is het kiezen van een logo en tot slot voeg je de naam, of een andere tekst toe. De cadeautjes met naam vallen altijd goed in de smaak, dus ga nu snel aan de slag met ontwerpen en geef het perfecte cadeau!

 

Picknickmand
Mok
B22

Cadeautjes bestellen

Voor onze naamcadeautjes hoef je niet eens de deur uit. Vanaf de bank, via je laptop of pc, stel je het cadeau samen. In onze ontwerptool zie je direct hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Als je de bestelling plaatst, kan je op verschillende manieren betalen, onder andere met iDEAL. En dit natuurlijk in een zeer beveiligde omgeving. Na ontvangst van de betaling, gaat het cadeautje maximaal drie werkdagen later bij ons de deur uit. Wat misschien nog wel leuker is: je kan het cadeautje ook direct naar de feestvierder sturen. Dat is nog eens een leuke verrassing!

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.