bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

De leukste sinterklaasverhalen

Pietenmuts-met-naam
6783

Hoi allemaal! Sinterklaas is weer in het land, en dat neemt weer een hoop leuke verhalen met zich mee. Wij hebben een kleine verzameling gemaakt van de leukste Sinterklaasverhalen.

We beginnen gelijk met een goede…

Gezellig wc bezoek

Bij de Sinterklaas intocht liet de Sint wat langer op zich wachten. Dit had niks te maken met file op de weg of een lekke band. Nee, de Sint moest hoognodig naar de wc en de pieten bewaakten de post. Na een tijdje zagen we de Sint en zijn pieten uit de wc ruimte lopen en kon het feest beginnen. Tja, de Sint is en blijft natuurlijk ook een mens…

Papa! Papa!

Iris van onze Marketing afdeling heeft ook een mooi Sinterklaas verhaal, van toen ze nog een kleine meid was. Toen Iris ongeveer 1 jaar oud was, mocht zij bij Sinterklaas op schoot zitten. Maar zo slim als het kind was, merkte ze dat er iets niet helemaal klopte. Ineens had ze door wat er aan de hand was, Sinterklaas was gewoon haar vader! Iris begon als een gek aan de nep baard te trekken en riep enthousiast een van de weinige woorden uit haar vocabulaire van dat moment: “Papa! Papa!” Oeps!!!

Runaway Sint

De Sint mocht bij Marieke (marketingstagiair) bij haar familie op bezoek komen. Hij had een paar pietenvrienden mee om de zware cadeauzakken mee te tillen. Er werd hard op de deur geklopt en haar vader ging naar de achterdeur om de cadeauzakken op te halen. Wat alleen als onverwachts de hoek om kwam was dat de Sint er hard vandoor rende met een zak. Haar vader was een heel stuk achter hem aangerend en had uiteindelijk de grote zak van sinterklaas weten te bemachtigen. Marieke had alles zien gebeuren en begon als een gek haar vader aan te moedigen de Sint ervan langs te geven. Wat Marieke natuurlijk niet wist, was dat de Sint een goede vriend van haar vader was, maar haar vader was haar grote held! Het duurde even tot Marieke geloofde dat de Sint écht geen boef was.

Dit waren de leukste sinterklaasverhalen van ons. Hebben jullie nog leuke sinterklaasverhalen voor ons? Reageer dan in de comment zone hieronder. Wij  kijken ernaar uit de leukste sinterklaasverhalen van jullie te lezen! Op de hoogte blijven van alles van Bulbby? Volg ons dan op Instagram.

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.