bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

De vakantiebestemmingen van ons team!

De zomervakantie staat voor de deur! Daar zijn wij super blij mee en jij vast ook. Je kijkt er vast naar uit om lekker op het strand te liggen, mooie plekjes te verkennen, om heerlijk te eten en vooral om te genieten van alle vrije tijd. Omdat iedereen wel van zomervakantie houdt, gaan we het in deze blogpost hebben over de vakantiebestemmingen van ons team! Want ook al is het altijd lekker druk in de zomervakantie bij Bulbby, ons team gaat er natuurlijk ook even lekker tussenuit. Niet allemaal tegelijk natuurlijk ;).

Vakantiebestemmingen

Eigenlijk is de zomervakantie al begonnen bij ons want een aantal collega’s zijn al op vakantie geweest. Een collega is al heerlijk naar Griekenland geweest. Twee collega’s hebben van het zonnetje genoten in Spanje. En twee collega’s hebben kunnen genieten van de pizza’s en pasta’s in Italië. Er zitten een aantal bofkonten tussen want die gaan in het hoogseizoen gewoon nog een keer!

Maar er staat nog genoeg op de planning! We zullen een paar bestemmingen bespreken. Meerdere collega’s gaan naar Turkije. Ook Italië staat weer op het lijstje. Verder worden Corsica en Zuid-Frankrijk bezocht deze zomer. Maar ook een leuke stedentrip naar Athene staat op de planning. Door al deze bestemmingen zo bij elkaar te zien, krijgt iedereen toch zin om op vakantie te gaan? Maar geen vakantie is natuurlijk compleet zonder onze gepersonaliseerde vakantie essentials!

Bulbby vakantie essentials

We hebben een hele hoop artikelen in ons assortiment die super leuk en handig zijn om mee te nemen op vakantie. Maar de artikelen die echt niet kunnen ontbreken, zijn natuurlijk een reis trolley, toilettas en strandlaken. De reis trolley is beschikbaar in drie verschillende formaten en in een aantal verschillende kleuren. In de trolley kan je al je bagage kwijt, in de toilettas al je toiletartikelen en het strandlaken is een must wanneer je een dag (of twee) van het zonnetje gaat genieten op het strand. Alle artikelen kan je helemaal zelf ontwerpen door er een tekst, quote of naam op te laten bedrukken. Verder kan je daar nog een leuke opdruk bij uitkiezen.

3-reistrolley-groot-sfeer
3-toilettas-product1
Strandlaken product
In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.