bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Een dag bij Bulbby in Amersfoort!

Productieproces Bulbby

Een dagje bij Bulbby in Amersfoort: hoe gaat dat eraan toe? In deze blog vertellen we je exact hoe het er bij ons aan toegaat. We vertellen je over ons productieproces, onze verschillende afdelingen én veel meer.

De orders komen binnen…

Het productieproces begint natuurlijk bij de orders die via onze webshop bij ons binnen komen. Iedere ochtend beginnen we met het verwerken van deze orders. Hierbij proberen we te letten op eventuele spelfoutjes die gemaakt worden door onze klanten. Natuurlijk is het bij honderden orders per dag niet mogelijk om alles te checken, maar we doen wel ons best! Verder letten we bij de inkomende orders ook nog op wenskaartjes die gratis worden besteld; eventuele adreswijzigingen en veel meer. Een flinke klus iedere ochtend!

De logo’s worden gemaakt

Tijdens het verwerken van alle orders, gaan we al aan de slag met het maken van de logo’s. Zoals ze door jou zijn besteld in onze shop, komen ze er bij ons uit. Vervolgens worden al deze logo’s met de hand ‘gepeld’. Dat is nog een hele klus! Dit gebeurt allemaal bij Bulbby in Amersfoort.

De producten worden bedrukt

Nadat alle logo’s zijn gepeld en bij de juiste orders zijn gevoegd; moeten de juiste producten erbij worden gezocht. Dit gebeurt allemaal via een systematisch proces in ons magazijn. Nadat bij iedere order de juiste producten en logo’s zijn toegevoegd, gaan we de producten bedrukken. Ieder product moet op een andere manier worden bedrukt, en dit proces gebeurt allemaal handmatig. Nadat de producten zijn bedrukt, worden ze ingepakt en naar je verzonden!

Naast het productieproces…

Naast het productieproces is ons marketingteam continu bezig met het opzetten van leuke acties en het bijhouden van onze social media. Daarnaast hebben we ook een groot grafisch team, die alle gave Bulbby naamlogo’s ontwerpt! Maar, als het écht te druk is in de productie, staat iedereen gewoon lekker mee te helpen.

Iedere dag lunchen we samen, het liefst buiten (!), en neemt iedereen een lekker soepje. Ons tosti ijzer is ook erg populair. En, als er iemand jarig is; dan eten we met zijn allen TAART!

Stage bij Bulbby in Amersfoort?

Op onze Facebookpagina plaatsen we soms vacatures, voor productiewerk of voor een stage bij Bulbby in Amersfoort. Zoek je nog een stage? We hebben nog één plaatsje beschikbaar voor de leukste Online marketing stage in Amersfoort en omstreken! 😉

Wanted-marketing-staigair
In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.