bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Een dagje op de chat bij Bulbby

Hi Allemaal. Misschien is het jullie al wel opgevallen; op onze website hebben wij een tijdje geleden de mogelijkheid toegevoegd om met ons te chatten! Op de chat kun je ons allemaal vragen stellen die je normaal misschien per e-mail of via de telefoon had gesteld. Wij vinden het super handig om op deze manier jullie vragen binnen een paar minuten te kunnen beantwoorden. Omdat wij zo enthousiast zijn over de chatfunctie, vonden wij dat er vandaag een blogpost aan gewijd moest worden. Lees hieronder meer over een dagje op de chat bij Bulbby.

Vragen op de chat

Gedurende de dag komen er heel veel verschillende vragen binnen op de chat. Er worden praktische vragen gesteld maar we worden ook vaak geraadpleegd voor advies. Geen vraag is te gek, we helpen je graag met alles! Vragen die we zoal tegenkomen, zijn: wat voor een cadeautje is leuk voor een kraamfeest? Welke opdruk staat leuk op een rugzakje 0-6 jaar voor mijn zoontje van vijf? Ik wil een broodtrommel bestellen, kan deze in de vaatwasser? Past er een multomap in de junior rugzak (groot) die ik wil bestellen?

B211
B169

 

Maar tussen al die verschillende vragen die aan ons gesteld worden, zitten ook een aantal vragen die vaker terugkomen. Er wordt bijvoorbeeld regelmatig gevraagd naar de levertijden. Ook krijgen we vaak vragen binnen zoals: Kan ik mijn bestelling ook naar een ander adres versturen? Ik heb mijn pakketje morgen nodig, is dit mogelijk? Hoe verloopt het ontwerpproces? Natuurlijk kunnen we je hier snel mee helpen via de chat, maar we hebben op onze website ook een pagina met veelgestelde vragen. Vaak kun je hier ook een antwoord op je vraag vinden!

Voordelen van chatten

De chatfunctie brengt veel voordelen met zich mee. Het grootste voordeel is natuurlijk dat we alle vragen heel snel kunnen beantwoorden. Dit voordeel krijgen wij ook vaak als positieve feedback van jullie te horen.

We merken niet alleen dat de vragen sneller beantwoord kunnen worden, maar ook gemakkelijker. Op de chat kun je een vraag uitgebreid stellen. Via een e-mail wordt dit vaak toch zo kort mogelijk gedaan. En mocht de vraag in de chat niet gelijk duidelijk zijn, dan kan er direct verdere informatie gegeven worden.

Heb jij binnenkort een brandende vraag? Dan zien we je graag op de chat. Tot dan!

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.