bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Een weekje stage lopen bij Bulbby

Daphne met haar paard

Ik ben Daphne en ik heb een week stage gelopen bij Bulbby. Ja, een weekje stage lopen, dat kom je niet vaak tegen! Voor mijn opleiding Communicatie bij de Hogeschool Utrecht kregen we de opdracht om een week stage te lopen. Dat was vrij moeilijk te vinden, aangezien veel bedrijven willen dat je voor een langere periode stage komt lopen. Gelukkig kon ik bij Bulbby terecht!

Stage bij de afdeling marketing

Ik heb meegelopen op de afdeling marketing. Daar heb ik veel geleerd over bijvoorbeeld blogs schrijven, marketingcampagnes, social media etc. Ik heb de hele week van alles opgevangen en daar heb ik veel van geleerd. De dingen die ik hier heb geleerd kan ik goed gebruiken voor mijn opleiding. Bovendien ben ik zelf ook actief op social media en wil ik hier later wat mee doen, dus vond ik het leuk om te zien hoe een bedrijf zoals Bulbby dat doet.

Om half 9 al beginnen!

Het was even wennen, bij Bulbby beginnen de werkdagen om 8:30 en eindigen om 17:00. Gelukkig ben ik een vroege vogel, dus vond ik het prima. Ik werd bij Bulbby goed ontvangen. Iedereen is hartstikke aardig en op de werkvloer is het gezellig. Zo staat bijvoorbeeld de hele dag de radio aan en hoor je werknemers vaak lachen. Maar, er wordt natuurlijk ook hard gewerkt!

Ik heb met plezier een week stage gelopen bij Bulbby en ik raad het zeker anderen aan!

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.