bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Favoriet! Babypakje met naam

B32

Het is weer tijd om één van onze favoriete producten in het zonnetje te zetten. Aangezien onze collega Ester zwanger is en we het er dagelijks over hebben, moesten we wel één van onze babyproducten kiezen. Daarom gaan we het in deze blog hebben over ons super schattige babypakje met naam. Lees snel verder.

Multifunctioneel

Het babypakje is multifunctioneel. Het kan bijvoorbeeld overdag gedragen worden, de baby kan er dan lekker in kruipen of spelen. Maar het babypakje met naam kan ook perfect gebruikt worden als pyjamaatje. Zo blijft de kleine lekker warm maar doordat er geen voetjes aan vastzitten, is het niet té warm tijdens het slapen.

Ook kan je, met behulp van het babypakje, het geweldige nieuws dat je in verwachting bent delen met je ouders, opa en oma, schoonfamilie en noem maar op. Laat er dan bijvoorbeeld de tekst ‘Jullie worden opa en oma’ of ‘It’s a girl’ op bedrukken. Omdat het babypakje beschikbaar is in de kleuren marine en roze kun je gelijk duidelijk laten zien of het een jongetje of een meisje wordt.

Cadeautje

Niet alleen is het babypakje leuk voor je eigen kleine, het is ook een erg leuk cadeautje om te geven bij een kraamfeest of babyshower. Een babypakje is natuurlijk altijd een handig cadeautje maar wanneer je het personaliseert, is het een handig én origineel cadeautje die zeker weten in de smaak gaat vallen bij de kersverse ouders. Je kunt het babypakje heel gemakkelijk personaliseren door er een tekst en opdruk naar keuze op te laten bedrukken, zoals de naam en de geboortedatum van de baby. Bekijk snel alle mogelijke opdrukken in onze webshop en ontwerp een eigen rompertje met naam.

Productinformatie

Baby die staat in schattig grijs babypakje met naam

– Stevige kwaliteit, gaat niet lubberen
– Kleur blijft mooi, ook na het wassen
– Ook handig als pyjama
– 100% katoen

Wat zeggen klanten over ons babypakje met naam?

Dagelijks krijgen wij reviews binnen over onze producten. Dit is erg leuk maar ook leerzaam om te lezen. We zetten een paar reviews over ons babypakje op een rijtje:

Er zijn veel leuke mogelijkheden voor de bedrukking

Het is een mooi en netjes afgewerkt product

Het babypakje ziet er super uit, de ouders waren er heel blij mee

Leuk om zo een origineel cadeautje te kunnen geven. Het product ziet er mooi uit

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.