bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Favoriet! Broodtrommeltje met naam

Broodtrommel

Dit weekend is de voorjaarsvakantie weer afgelopen voor alle scholen. Wat een heerlijk weer is het geweest! Veel kinderen hebben na een aantal jaar weer op natuurijs kunnen schaatsen, hoe bijzonder is dat? Helaas komt aan al het moois een eind en begint maandag de realiteit weer: back to school. Speciaal daarom zetten we in deze blog een onmisbaar én tegelijkertijd heel leuk product in de spotlight: een broodtrommeltje met naam!

Onze broodtrommeltjes verkopen we al een lange tijd via onze webshop. De afgelopen jaren zijn ze echter niet hetzelfde gebleven. We hebben veel nieuwe naamlogo’s en designs toegevoegd. Zo hebben we vorig jaar bijvoorbeeld nieuwe ontwerpen gemaakt met watermeloenen, aardbeien en zeemeerminnen. Deze logo’s vinden de meeste kinderen super leuk! Langzaam maar zeker zijn we onze oude logo’s weg aan het halen. De mooiste en meest populaire naamlogo’s verwijderen we natuurlijk niet!

Het leuke van onze lunchboxen is dat de designs altijd gematcht kunnen worden met onze naamlogo’s op bijvoorbeeld de rugzakjes. We zien dat veel mensen het leuk vinden om grappige combinaties, met verschillende kleuren te maken.

Productinformatie

Broodtrommel met naam

– Het broodtrommeltje met naam is 18,2 x 12,4 x 5,8 cm;
– De deksel sluit extra stevig;
– Het bakje kan in de vaatwasser. Om de opdruk zo mooi mogelijk te houden raden wij aan om de deksel met de hand af te spoelen;
– De lunchbox is gemaakt van hard kunststof met een aluminium plaat waar de opdruk op wordt geplaatst;
– De bedrukking komt op de bovenzijde van de broodtrommel;
– De bakjes zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Wat zeggen klanten over het broodtrommeltje met naam?

We vragen al onze klanten om nadat ze hun bestelling hebben ontvangen een review te plaatsen op onze review site. Het is niet alleen heel leuk om te lezen, maar we leren er ook veel van! De onderstaande beoordelingen kwamen de afgelopen tijd onder andere binnen over het broodtrommeltje met naam.

‘De brooddoos is zeer mooi en leuk’

‘Wederom een geslaagd product ontvangen van Bulbby. Ik heb al verschillende dingen besteld (broodtrommel, toilettas, portemonnee, rugzak, babylakentjes) en iedere keer weer ben ik tevreden over de kwaliteit, communicatie en levering.’

‘Super leuke rugzakjes en drinkbekers en broodtrommels met naam erop erg blij mee’

Ontwerp je eigen broodtrommeltje

Zeker tijdens de back to school periode heb je een broodtrommeltje gewoon nodig! Bestel je eigen broodtrommel hier. Abonneer je op onze nieuwsbrief en wie weet ontvang je binnenkort wel een leuke kortingscode om het broodtrommeltje te bestellen!

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.