bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Favoriet! Bruiloft zakdoek met naam

Zakdoek-trouwen-logo-naam
trouw-zakdoek

Een aantal maanden geleden hebben we veel nieuwe producten ontwikkeld; waaronder allerlei leuke trouwproducten. Zo hebben we gave cadeaus voor het bruidspaar, maar ook bruiloft decoratie die kan worden gepersonaliseerd. Eén van de producten die we hebben toegevoegd, is de bruiloft zakdoek met naam bedrukt. Deze zakdoek is perfect voor de grote dag; waar vaak flink wat traantjes worden gelaten. Natuurlijk vang je die dan op in een stijlvolle zakdoek. De trouw zakdoek van Bulbby kan worden bedrukt met eigen initialen, de namen van het bruidspaar of de trouwdatum. Laat je liever een romantische of kenmerkende tekst voor het bruidspaar bedrukken? Ook dat is mogelijk.

Sinds we de bruiloft zakdoek verkopen; is het een grote hit. De bruiloft zakdoekjes worden niet alleen voor het bruidspaar besteld, maar bijvoorbeeld ook voor bruidsmeisjes en de ouders van het bruidspaar. Ook lief om als cadeautje te geven aan je getuigen!

Producteigenschappen

Bruiloft zakdoek met naam

– De bruiloft zakdoek is gemaakt van 100% katoen;
– De afmetingen van de zakdoek zijn 30×30 cm;
– De zakdoek kan gewassen worden, de opdruk gaat er dan niet vanaf.

Wat zeggen onze klanten over de bruiloft zakdoek met naam?

In elke blog over uitgelichte producten laten we een aantal reviews zien. Ook over de bruiloft zakdoek zijn al leuke reviews binnen gekomen! Het liefst ontvangen we natuurlijk foto’s van klanten met onze producten, maar met reviews zijn we ook dik tevreden 😉

‘Super levering, goede kwaliteit Thanks x’

‘Mooi product. Top levering’

‘Supersnelle bezorging, goed product’

Ben je enthousiast geworden en ga je binnenkort trouwen, of ken je iemand die binnenkort gaat trouwen? Bestel dan hier een trouw zakdoek!

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.