bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Favoriet! Cap met naam

cap-kind-met-opdruk

Met dit heerlijke zonnige weer is het belangrijk dat je goed bestand bent tegen de zon. Vooral kinderen moeten erg uitkijken dat ze niet verbrand raken. Een goede tip is om dan een petje te dragen. En hoe leuk zou het nou zijn om een cap met naam te hebben? Want, een cap met naam is zoveel leuker dan een gewoon petje! Lees alle ins en outs over onze caps in deze blog.

In onze webshop hebben we twee verschillende formaten caps, namelijk voor kinderen en volwassenen. In deze blog lichten we het kindermodel verder toe. Onze cap is geschikt voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Vanwege het klittenband kan het formaat van de cap namelijk worden aangepast!

We hebben veel gave naamlogo’s die kunnen worden bedrukt op de pet. Je kunt bijvoorbeeld je naam laten bedrukken, maar ook een nummer of een grappig tekstje. Bekijk het zelf maar eens in onze designtool! Ook worden er vaak caps met naam besteld door grotere groepen. Bijvoorbeeld door hockeyclubs, families en vriendengroepen.

Productinformatie

Cap met naam

– De pet is verstelbaar met klittenband;
– De pet is geschikt voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar;
– We hebben ook een maatje voor volwassenen;
– De cap is gemaakt van 100% katoen.

Wat zeggen klanten over onze cap met naam?

Zoals je misschien al wel weet, maken wij gebruik van een reviewsysteem. Als klanten een bestelling bij ons hebben geplaatst, ontvangen zij van ons een mailtje waarin ze een uitnodiging ontvangen om een review te schrijven over hun bestelling. Het is vaak leuk en tegelijkertijd heel leerzaam om deze reviews terug te lezen. Over de caps hebben we er een paar op een rijtje gezet:

‘Het Was allemaal dik in orde’

‘Uitstekend product snelle levering’

‘Precies wat ik uitgezocht had en op de voorspelde tijd geleverd’

Ben je enthousiast geworden en wil je zelf een cap met naam bestellen! Klik dan hier.

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.