bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Favoriet! Kinderbestek met naam

Kinderbestek met naam

Kinderservies hebben we, zoals jullie misschien wel weten, al een tijdje in ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan een kinderbordje met naam, maar ook een kindermok, kommetje of beker kun je in onze webshop vinden. Toch ontbrak er volgens ons nog een item. Daarom hebben wij een tijdje geleden een onmisbare set aan onze kinderservies collectie toegevoegd: het kinderbestek met naam! De set bestaat uit een vork, lepel en een mes. Super handig voor de kleintjes. Vandaag vertellen we je meer over ons unieke kinderbestek.

We wilden graag een set kinderbestek ontwerpen dat goed aansluit bij de rest van ons kinderservies. Daarom moest het wel een set worden die gemaakt is van kunststof waar een naam of initialen op bedrukt kunnen worden met een leuk printje. Na het doen van wat onderzoek kwamen we erachter dat wij de allereersten zijn die het kinderbestek, gemaakt van kunststof, full colour bedrukken! Dat vinden wij natuurlijk heel gaaf en we zijn daarom éxtra trots op ons kinderbestek met naam 🙂 We vinden het vooral leuk dat we veel positieve reacties krijgen op het bestekje.

Dus, zoek je nog een uniek cadeautje voor een babyshower of voor wanneer je op kraamvisite gaat? Krijg je misschien zelf een baby of heb je al een kleine die je graag een eigen besteksetje wilt geven? Zoek dan niet verder! Dit gave kinderbestek met naam maakt elke maaltijd van de kinderen een feestje.
Wil je een uitgebreider cadeautje geven? Geef het kinderbestek dan in combinatie met andere items uit onze kinderservies collectie.

Productinformatie

Kinderbestek bedrukt met de naam FEM

– Materiaal: stevig kunststof
– Afmetingen: 16 cm lang
– Mes, vork en lepel als set verkocht
– Bestek is geschikt voor de vaatwasser
– Diverse designs mogelijk

BewarenBewarenBewarenBewaren

Wat zeggen klanten over ons kinderbestek?

Op onze beoordelingsite komen dagelijks nieuwe reviews over Bulbby binnen, natuurlijk ook over het kinderbestekje met naam. We zetten hier een aantal reviews voor je op een rijtje:

‘Zeer tevreden, ziet er mooi uit.’

‘Leuke print op het bestek en goede kwaliteit. Daarnaast ook een snelle levering.’

‘Het kraamgeschenk ziet er prachtig uit.’

Ben je enthousiast geworden over ons kinderbestek en lijkt het je perfect om als cadeautje te geven? Ontwerp en bestel hier een eigen set.

€ 19.99
Kinderbestek met naam

Nieuw! Met dit kinderbestek met naam is elke maaltijd een feestje voor de kinderen. Dit kinderbestek met naam is elke dag te gebruiken. Je kunt het mesje, vorkje en lepeltje allemaal personaliseren.

Kinderservies kopen

Bekijk ook eens dit leuke kinderbordje! Samen met het kinderbakje, de kinderbeker en het bestek kan je sparen voor een mooi kinderservies. Alle onderdelen van het kinderservies zijn apart te bestellen. En gelukkig kan het ook nog eens in afwasmachine. 

Kinderbestek met naam

Het kinderbestek is gemaakt van stevig kunststof en het kan in de vaatwasser worden geplaatst. Plastic kinderbestek met naam is nergens anders in Nederland verkrijgbaar! Je geeft dus echt een heel origineel cadeau. Leuk om als kraamcadeau te geven, maar bijvoorbeeld ook als cadeautje voor de eerste verjaardag van een kindje. Het zelf leren eten is met dit kinderbestek een stuk leuker. 

De naamlogo's die je kunt laten bedrukken zijn speciaal voor het kinderbestek ontworpen. Je kunt bijvoorbeeld op al het bestek een naam laten bedrukken, maar het is ook mogelijk om iets anders op het lepeltje dan bijvoorbeeld op het vorkje te bedrukken. 

Kinderbestek kopen

Ga hierboven aan de slag en kies je favoriete naamlogo. Bepaal welke kleuren je bedrukt wilt hebben en vul zelf de naam in. Het bestellen gaat gemakkelijk en veilig online!


In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.