bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Favoriet! Opbergzak met naam

Opbergzak met naam

Eerder deze week schreven we over onze leuke actie op de Negenmaandenbeurs met onze opbergzakken. In deze blog zetten we dit hippe, mooie, maar vooral heel praktische product in de spotlight: de opbergzak met naam. Verkrijgbaar in drie verschillende formaten, te bedrukken met nieuwe hippe naamlogo’s. Lees snel verder!

Vorig jaar hebben we de opbergzakken toegevoegd aan onze webshop. In eerste instantie verkochten we de opbergzak in twee verschillende maten, groot en klein. Al snel ontdekten we dat er ook behoefte was aan een nog kleiner formaat. Daarom hebben we toen snel een iets kleiner formaat toegevoegd. Met als resultaat: je kunt nu zelf kiezen uit drie verschillende formaten!

De opbergzakken worden vaak gebruikt als speelgoedzak, wasmand of gewoon ter decoratie. Ook is de opbergzak een heel leuk kraamcadeau met naam. Het design is modern en de opdruk bepaal je helemaal zelf, zodat de opbergzak helemaal naar jouw wensen ontworpen kan worden!

Productinformatie

Jongetje met eigen opbergzak met naam

– De opbergzakken zijn gemaakt van stevig canvas.
– Alle opbergzakken hebben zeer stevige hengels, zodat er veel gewicht kan worden opgetild.
– Verkrijgbaar in 3 verschillende formaten: klein, normaal en groot.

Wat zeggen klanten over onze opbergzakken?

Op onze beoordelingsite komen dagelijks nieuwe reviews over Bulbby binnen, natuurlijk ook over de opbergzakken met naam. We zetten hier een aantal reviews voor je op een rijtje:

Altijd snel geleverd en een mooie kwaliteit.. 

Alles klopt. Het artikel zoals voorgesteld op de site. Het gemak om te configureren en de verwachte leveringstermijn. Top 

Makkelijk te bestellen en een supermooi resultaat

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je je eigen opbergzak ontwerpen? Kies hieronder dan het gewenste formaat en ga aan de slag met het ontwerpen van je eigen opbergzak!

Ontwerp je eigen opbergzak met naam!
€ 26.99
Opbergzak

Handige opbergzak met eigen tekst, naam en/of een leuke print. Deze opbergzak is natuurlijk ook ideaal om als waszak met naam te gebruiken, bijvoorbeeld op de baby-of kinderkamer. Of te gebruiken als speelgoedmand met naam. Nog op zoek naar een origineel kraamcadeau? Dan is deze opbergzak met naam zeker een succes! Een heel leuk cadeautje met naam.

Bekijk de grote opbergzak

Speelgoed opbergzak met naam bestellen

In deze fijne grote opbergzak met naam kun je niet alleen knuffels kwijt, maar al het speelgoed dat je kleintje graag door het hele huis laat slingeren. Het formaat is ideaal: 40x40 cm. De opbergzak met naam staat leuk als decoratie en is daarnaast ook nog eens heel praktisch.

Opbergzak met naam kopen

De canvas opbergzak is te bedrukken met verschillende hippe designs. Voor iedereen is er wel iets leuks! Heb je onze pandabeer al gezien? Kies hierboven je favoriete naamlogo en bepaal in welke kleuren je de opbergzak bedrukt zou willen hebben. We verzenden de opbergzak maximaal drie werkdagen na ontvangst van betaling. Spoedbestellingen zijn ook mogelijk!


€ 29.99
Opbergzak (groot)

Stoere en royale opbergzak te bedrukken met eigen tekst. Dit grote formaat is ideaal om al je rondslingerende spullen, tijdschriften of het speelgoed van de kids even snel in op te ruimen. Daarnaast kan deze opbergzak ook perfect gebruikt worden als waszak. Naast dit grote formaat hebben wij nog een kleinere opbergzak in ons assortiment!

Bekijk de middelgrote opbergzak

Grote opbergzak met naam als cadeau

De opbergzak (groot) met naam staat erg hip in de baby- of kinderkamer maar wanneer je hem als waszak gebruikt, staat hij natuurlijk ook erg gaaf in de badkamer. Ben je nog op zoek naar een origineel kraam- of verjaardagscadeau? Zoek dan niet verder want deze opbergzak met naam is zeker een succes! 

De grote opbergzak heeft een ideaal formaat waar je veel in kwijt kunt. Het formaat is 40x60 cm. De opbergzak staat leuk als decoratie en is daarnaast ook nog eens heel praktisch.

Opbergzak bedrukken met naam

De canvas opbergzak is te bedrukken met verschillende hippe designs. Voor iedereen is er wel iets leuks! Kies hierboven je favoriete naamlogo en bepaal in welke kleuren je de opbergzak bedrukt zou willen hebben. We verzenden de opbergzak maximaal drie werkdagen na ontvangst van betaling. Spoedbestellingen zijn ook mogelijk!


€ 21.99
Opbergzak (klein)

Kleine handige opbergzak met eigen tekst, naam en/of een leuke print. Verkrijgbaar in 3 maten. Deze kleinere maat is ideaal voor de kleine rondslingerende spulletjes zoals knuffels. Leuk met een eigen tekst, naam of print erop. De opbergzak met naam staat erg gaaf in de baby- of kinderkamer.

Nog op zoek naar een origineel kraamcadeau? Dan is deze opbergzak met naam zeker een succes! Een heel leuk cadeautje met naam.

Bekijk de middelgrote opbergzak
Bekijk de grote opbergzak

In deze handige kleine opbergzak met naam kun je niet alleen knuffels kwijt, maar ook al het speelgoed dat jouw kleine graag door het huis laat slingeren past erin. Het formaat is 30x30 cm. De kleine opbergzak met naam staat leuk als decoratie en is daarnaast ook nog eens heel praktisch.

De canvas opbergzak is te bedrukken met verschillende hippe designs. Voor iedereen is er wel iets leuks! Heb je onze pandabeer al gezien? Leuk is ie, hè? Kies hierboven je favoriete naamlogo en bepaal in welke kleuren je de opbergzak bedrukt zou willen hebben. We verzenden de opbergzak maximaal drie werkdagen na ontvangst van betaling. Spoedbestellingen zijn ook mogelijk!


In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.