bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Favoriet! Rugtasje met naam classic groot & klein + WINACTIE

rugtas classic

In onze webshop heb je ongetwijfeld ons grote aanbod tassen met naam gezien. In 2004 is Bulbby begonnen en eigenlijk verkopen we vanaf dat moment al tassen. Omdat we natuurlijk wel willen blijven vernieuwen, ontwerpen we af en toe nieuwe hippe tassen. Zo hebben we vorig jaar een heel leuk nieuw rugtasje met naam aan ons assortiment toegevoegd: de rugtas classic. We hebben deze leuke tas in twee formaten. In deze blog lees je alles over deze rugtas en maak je bovendien kans om een tas te winnen! Lees dus snel verder.

Het ontwerp van deze tas ontstond op een hele grappige manier. We wilden graag een nieuw tasje ontwerpen en dachten in eerste instantie aan iets anders dan een rugzak. Daarom hadden we een tasje laten maken met alleen maar twee handvatten. Omdat dit echter niet voor alle kinderen even handig is, bedachten we dat we er ook twee schouderbanden aan vast konden maken. Voilà: de rugtas classic was geboren!

We kozen voor twee lieve zachte pastelkleuren die we nog niet eerder hadden gebruikt voor onze rugtasjes: mint en zachtroze. Ook hebben we twee verschillende formaten: een groot en een klein model. Zo is er voor ieder kindje wel een passende rugtas classic!

Productinformatie

Classic rugtasje bedrukt met logo en Emma
– Beide rugzakjes zijn gemaakt van waterafstotend 600D materiaal
– Beide rugzakjes beschikken over een binnenvakje met rits
– De rugzakjes hebben in allebei de kleuren zachtgrijze schouderbanden
– De afmetingen van de rugtas classic klein zijn 22 x 30 x 12 cm
– De afmetingen van de rugtas classic groot zijn 26 x 36 x 14 cm

Wat zeggen klanten over het rugtasje met naam?

Dagelijks komen er reviews binnen over onze producten. Daar zijn we altijd erg blij mee, omdat we het leuk vinden om te horen als klanten blij zijn, maar ook omdat we altijd kunnen leren van de opmerkingen die worden geplaatst! Over de rugtas classic zijn onlangs de volgende opmerkingen geplaatst:

‘Prachtige rugzak.’
De tekst en het plaatje is mooi gedrukt en de kwaliteit (manier van stikken e.d.) lijkt ook goed. Ook is er voldoende ruimte voor zon klein rugzakje’
‘Snelle service en levering. Rugzak is stevig en goede kwaliteit.’

Win een rugtas classic!

Wil je ook een gave rugtas classic? Je kunt er één ontwerpen in onze webshop en t/m maandag 19 maart de kortingscode FREEDELIVERY gebruiken. Je betaalt dan geen verzendkosten! En nog meer leuk nieuws, doe snel mee aan onze winactie en maak direct kans op 1 van de 3 rugtasjes die we weggeven! Klik hieronder om mee te doen.

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.