bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Rugzakje met naam voor de allerkleinsten

rugzakje

Favoriet! Rugzakje met naam voor de allerkleinsten

Een rugzakje met naam: de afgelopen jaren zie je steeds meer kinderen met een gepersonaliseerde tas. In deze blog praten we je bij over één van onze meest verkochte rugzakjes voor kinderen: het rugzakje 0-6 jaar. 

Veertien jaar geleden, toen Bulbby werd opgericht, wisten we al snel dat we een rugzakje met naam voor kleine kinderen in ons assortiment wilden hebben. Tijdens het ontwerpproces waren twee dingen heel belangrijk: het tasje moest mooi zijn, maar ook praktisch. Speciaal voor de allerkleinsten ontworpen we daarom het rugzakje 0-6 jaar. Een praktisch rugtasje, waar precies genoeg eten in past voor een schooldag. Door de jaren heen hebben we het ontwerp steeds aangepast, zodat het tasje wel hip genoeg blijft. Zo hebben we het afgelopen jaar een nieuwe kleur toegevoegd: bohemian zwart.

Misschien denken jullie wel: rugzakje 0-6 jaar, wat een gekke naam voor een product! Eigenlijk is dat ook wel een beetje zo. Maar, omdat we het rugzakje al zo lang geleden deze naam hebben gegeven, willen we de naam ook niet meer veranderen. Er zijn inmiddels zoveel kindjes met een rugzakje 0-6 jaar, dat het binnen Bulbby een echt begrip is geworden.

Productinformatie

Rugzakje voor de allerkleinsten

Even wat korte productinformatie over het rugzakje met naam.

– Gemaakt van waterafstotend 600D materiaal
– De afmetingen zijn 22 x 24 x 10 cm
– Het rugzakje heeft twee vakjes aan de zijkant, een binnenvakje en een hoofdvak met rits
– Het rugzakje heeft een voorflap en twee vaste, verstelbare schouderbanden
– Het rugzakje is te personaliseren: jij bepaalt zelf de kleuren en opdruk!

Er past precies een broodtrommeltje, een appeltje en bijvoorbeeld wat lekkers in!

Wat zeggen klanten over het rugzakje 0-6 jaar?

Door de jaren heen hebben heel veel kinderen dit rugzakje met naam gekregen. We vinden het dan ook leuk om een aantal klantervaringen met jullie te delen. Op onze review site, Trusted Shops, lazen we onlangs de volgende recensies over het rugzakje met naam.

‘Wat is ie leuk! De tekst en het plaatje is mooi gedrukt en de kwaliteit (manier van stikken e.d.) lijkt ook goed. Ook is er voldoende ruimte voor zon klein rugzakje’

‘Dit keer bestelden we een rugzakje voor onze pasgeboren kleindochter. De levering was zeer vlot, het artikel van een goede kwaliteit en in een handzaam formaat. De opdruk was in een prachtige kleur. Helemaal zoals we dat hadden samengesteld.’

‘Elk jaar opnieuw doe ik bij Bulbby een aankoop van rugzakjes voor de kindjes uit de kinderopvang die naar school vertrekken en dit reeds meerdere jaren. Zowel de kindjes als de ouders zijn laaiend enthousiast over de kwaliteit en de variëteit. Zowel het product als de levering en de service zijn optimaal! Vlotte afhandeling. Bedankt Bulbby’

We zijn heel blij met zulke recensies! Naast het lezen van deze recensies kijken we vaak op Instagram en Facebook of er foto’s zijn geplaatst met #bulbby. Soms zien we dan hele leuke foto’s van jullie met onze producten! Deze stoere foto hieronder kwamen we onlangs tegen, lief hè? Als jij zelf leuke foto’s hebt van je kids met Bulbby producten, stuur ze gerust naar ons toe via onze social media kanalen of marketing@bulbby.com. We vinden het super gaaf om de gebruikers van onze producten te zien!

Ben je benieuwd naar de verschillende designs van het rugzakje? Klik hier en ga direct naar de pagina om je eigen rugzakje met naam te ontwerpen!

rugzakje 0-6
In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.