bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Favoriet! Slipper met naam

In onze vorige blog vertelden we al over ons nieuwe product, namelijk de slippers met naam. Wij vinden ze echt geweldig, al zeggen we het zelf. Wij vinden dat vooral door alle leuke opdrukken die erop bedrukt kunnen worden! Omdat wij zo enthousiast zijn, en jullie na het lezen van deze blog hopelijk ook, gaan wij het vandaag speciaal hebben over onze nieuwe slippers.

De slippers zijn echt een aanwinst voor ons assortiment. Ze staan pas een aantal dagen op onze website maar wat zijn ze leuk en natuurlijk perfect voor op vakantie en ook gewoon voor thuis. Wanneer je naar het strand of naar het zwembad gaat, zie je eigenlijk overal slippers om je heen en ze lijken allemaal op elkaar. Als jij slippers bij ons ontwerpt, ben je zeker weten origineel. Niemand loopt met precies dezelfde slippers als jij omdat je zelf de opdruk, opdrukkleur en tekst mag bepalen. Je maakt ze natuurlijk helemaal persoonlijk door jouw naam erop te laten bedrukken. Hieronder zie je een paar van de, ontzettend leuke, opdrukmogelijkheden.

Kinder-teenslippers-bedrukken
Kinder-slippers-bedrukken
Teenslippers-bedrukken

De slippers zijn beschikbaar voor zowel volwassenen als kinderen. De maten lopen vanaf 23-26 tot en met 43-45. Omdat de kwaliteit van onze producten erg belangrijk is, zijn de slippers gemaakt van een super kwaliteit natuurrubber. Hierdoor kan je er lang plezier van hebben. En door de jersey binnenzijde lopen ze ook nog eens heerlijk.

Product eigenschappen

Summer slippers met ijsjes en eigen tekst

– Super kwaliteit natuurruber
– Extra draagcomfort door jersey binnenzijde
– Havaiana style
– In kinder- en volwassenmaten

Wat zeggen onze klanten over onze slippers met naam?

Wij vinden het altijd leuk en leerzaam om de reviews te lezen die wij dagelijks van jullie ontvangen op onze reviewsite. Normaal gesproken bespreken we hier altijd een aantal reviews, maar aangezien de slippers zo nieuw zijn, hebben we nog geen reviews ontvangen. De eerste bestellingen zijn al wel geplaatst dus we verwachten ze binnenkort te ontvangen. We zijn benieuwd of jullie net zo enthousiast gaan zijn als wij.

Wil jij ook een eigen paar slippers bestellen? Ga dan snel aan de slag met het ontwerp.

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.