bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Favoriet! Unicorn knuffel met naam

unicorn_knuffel_sfeerbeeld
unicorn_knuffel_sfeerbeeld_2

Vorige week hebben we onze strandtas in de spotlights gezet: deze week is het tijd voor een nieuwer product. We schreven er al over in één van onze wekelijkse updates, maar we vinden het product zó leuk dat we er een speciale blog aan wijden. Sinds kort hebben we namelijk een unicorn knuffel in onze webshop 🙂 Alle ins en outs over onze eenhoorn knuffel vind je hier!

Dat we bij Bulbby gek zijn op unicorns, dat is vast geen verrassing meer. We hebben al een paar jaar meerdere logo’s met eenhoorns die je kunt bestellen. Bekijk hieronder de foto maar eens, dan zie je onze unicorn cat. Het is voor ons dan ook heel logisch dat we nu een unicorn knuffel in onze shop verkopen! De knuffel is echt super schattig. De kleuren van de knuffel zijn wit, zachtroze en zilver. De pootjes en de hoorn glimmen in het zilver. De knuffel voelt lekker zacht aan en is geschikt voor kleine en grote kinderen. Bijvoorbeeld leuk om te geven als kraamcadeau, maar ook voor een kinderverjaardag.

B53

Productinformatie

Eenhoorn knuffel met naam

– De knuffel is super zacht!;
– Het formaat van de unicorn knuffel is 40 cm;
– De knuffel is geschikt voor kinderen van alle leeftijden;
– We bedrukken het buikje met een door jou gekozen opdruk;
– De binnenkant kan eruit worden gehaald.

Wat zeggen onze klanten over onze unicorn knuffel met naam?

Omdat we de unicorn pas net in onze shop hebben, hebben we nog niet veel recensies over de knuffel. Ben je toch benieuwd naar de knuffel? Ontwerp dan je eigen eenhoorn knuffel en laat een recensie achter. We zijn super benieuwd wat jullie van de knuffel vinden!

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.