bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Vaderdagschort met naam

Sfeerbeeld_vaderkookschort_1

Het is weer tijd om één van onze favoriete producten uit te lichten en aangezien Vaderdag binnenkort weer voor de deur staat, bespreken we natuurlijk een product die jij aan je vader kunt geven om hem te verrassen tijdens Vaderdag. We weten allemaal dat een cadeau uitzoeken voor je vader één van de moeilijkste missies is die er bestaat, maar door het lezen van deze blogpost hebben we je gelijk geholpen met deze missie. We bespreken vandaag het Vaderdag schort met naam!

Zoals we hierboven al aangaven, is het vinden van een leuk cadeau voor je Vader een lastige opgave. Nu kunnen wij je gelukkig helpen want een persoonlijk cadeau valt altijd goed in de smaak! Een ontzettend populair Vaderdag cadeau is ons Vaderdag schort met naam. Dat komt voornamelijk omdat er voor elke vader wel een passende opdruk in onze shop te vinden is. Is jouw vader super handig en is hij altijd aan het klussen? Kies dan voor ons leuke logo met verschillende gereedschappen. Houdt je vader ervan om lekker te barbecueën? Ga dan voor ons logo waar een barbecue op afgebeeld staat. Plaats naast de opdruk zijn naam of een andere persoonlijke tekst op het schort en je hebt een prachtig cadeau! We hebben ontzettend veel verschillende opdrukken dus ook voor jouw vader zit er vast iets leuks tussen!

Productinformatie

Vaderdag schort met naam barbecue
–  Afmetingen: 70 x 100 cm
– Horeca kwaliteit
– 70% katoen met 30% polyester
– Kan gewassen worden op 60C

Wat zeggen onze klanten over het kookschort met naam?

‘Ik ben heel erg tevreden. Goede kwaliteit!’

‘Ik heb dit schort cadeau gegeven. Het was super.’

‘Het schort ziet er heel mooi uit. De bedrukking is ook top.’

Bestel snel een Vaderdag schort met naam

In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.