bulbby logo

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Product successfully added to your shopping cart

Quantity

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Free shipping on all orders over €60,- Excellent quality Express order possible Design it yourself!

Favoriet! Fout kerstschort met naam

foutkerstschort

Fout kerstschort met naam

Hoi allemaal. Sinterklaas is inmiddels weer een jaartje ouder en de kerstman staat alweer te trappelen om naar Nederland te komen. Jullie hebben het pareltje van deze week misschien al een keer voorbij zien komen… deze week gaat het om het foute kerstschort met naam! Hoe toepasselijk in deze maand. De kerstdagen komen eraan en dan word er over het algemeen veel gekookt. Waar in Amerika bij Thanksgiving alles uit huis gehaald word, is dat in Nederland zo met kerst. Door de ramen van de huizen zijn al veel kerstbomen te zien en de winkelstraten hangen al vol met gezellige lampjes. Maar… buiten alle gezelligheid om staat er ook een mooie bende op je te wachten in de keuken… Wij hebben hier een speelse oplossing voor bedacht; een te gek fout kookschort. In style maaltijden bereiden en opruimen maakt deze klusjes al een stuk leuker. Hieronder zullen we de opties van het kookschort wat verder toelichten.

Productinformatie

– De afmetingen van het product zijn: 60×90 cm
– Het schort is gemaakt van 100% polyester.
– Er zijn veel hippe logo’s beschikbaar. Een paar populaire logo’s uit ons assortiment zijn bijvoorbeeld: “Gingerbread”, “Santa’s little helper” en “Rudolf”
– Het kookschort is net als alle andere producten in ons assortiment te personaliseren op tekst/naam en logo.

Wat zeggen onze klanten over het foute kerstschort met naam?

Dagelijks krijgen we nieuwe reviews binnen over onze producten. Het is altijd leuk om te zien wat klanten van onze producten vinden. Over ons foute kerstschort hebben wij ook veel reviews ontvangen. Hieronder staan een paar reviews die we onlangs hebben ontvangen:

‘Kan niet beter’

‘Ik ben fan van deze site. Goede producten, duidelijke taal. Je kunt goed zien wat je ontvangt’.

‘Prima service, lay-out werd automatisch aangepast waardoor het nog mooier werd’.

Heb je misschien een kennis/vriend(in) of familielid die je heel erg blij kunt maken met dit foute kerstschort met naam? Of vind je hem zelf gewoon leuk om te hebben? Via dit linkje kan je het foute kerstschort met naam bestellen. En… volg je ons al op Instagram? We posten regelmatig leuke foto’s van onze producten.

Fout kerstschort met naam
€ 21.99
Fout kerstschort

Wil jij een fout kerstschort bedrukken met een grappig naamlogo en een leuke tekst? Dan ben je bij Bulbby aan het juiste adres! Speciaal voor Kerst hebben we het super grappige en originele foute kerstschort ontworpen. Je kunt zelf je naamlogo kiezen en de teksten aanpassen. Een geweldig kerstcadeau, niet waar? Bekijk onze leuke naamlogo's hierboven maar eens!

Origineel kerstcadeau

De zoektocht naar een origineel kerstcadeau is vaak helemaal zo makkelijk nog niet. Wat leg je nou als cadeautje onder de boom? Een cadeautje dat aan kerst gerelateerd is, is natuurlijk altijd goed. Dit foute kerstschort is te bedrukken met een eigen persoonlijke tekst. Dat maakt het cadeau extra uniek.

Zoek je een foute kersttrui? Die hebben we ook! Klik hier om je eigen foute kersttrui te ontwerpen.

Fout kerstschort bestellen

Ben je enthousiast en wil je een fout kerstschort met eigen opdruk bestellen? Kies dan hierboven één van onze grappige kerstlogo's en pas de tekst en kleuren naar wens aan. Plaats het schort in je winkelmandje en je bent klaar om te bestellen! Natuurlijk doen al onze elfjes ons best om je cadeau zo snel mogelijk te verzenden.


In order to give you a better service Bulbby uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.